Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Sepetang Perkabungan

  • Sunday, January 24, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    Petang Sabtu...sofia kuar dengan Mr Syukri, Chibby ngan Azirah...memasing ade hal memasing...sofia hantar diorang jer kat tempat berkenaan...

    Kami tak kemana sangat minggu nih..selain aku yang kepenatan..setelah 5 ari berada di zon merah...

    Isnin nih masuk balik zon merah lagi tuh~~~

    Huhuhuhu...sebab tuh la weekend nih sofia banyak duk umah..merehatkan segalanya di badan...



    Bagi rakyat Johor..dalam seminggu berkabung nih..segala aktiviti akan dihentikan seketika la...

    Tapi kalo bekerja tuh tak la kan..koje tetap koje...tapi..ade pakaian yang perlu korang gunakan sebagai tanda berkabung tuh...



    Contohnyer cam Mr Syukri nih..Sabtu arituh die ade keje sikit..so..nihla gaya pakaian die time berkabung nih..

    Songkok berlilit kain putih...

    Even Chibby pun nak pergi sekolah esok ngan songkok berlilit macam nih...

    Budak kecik yang 8 tahun pun boleh rase kesedihan atas pemergian Sultannye..kenapa tidak kiter yang tua juga turut lakukan? Betul tak?




    Hurmm...sofia keje kat Selangor...maybe sofia akan gunakan pakaian yang berunsurkan warna putih ngan hitam...

    2 comments:

    Kaseh NazLieza said...

    takziah..teringt mse agong mangkat dlu...area kl sume mmg bkabung mcm jhor skg ni..

    smiley said...

    Kaseh NazLieza : :(

    ingat2...time tuh...a'aa same ngan keadaan skg..

    sampai sekarang saya still berkabung untuk kemangkatan sultan johor..