Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Selamat Tinggal

  • Monday, January 18, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Dah hampir dua bulan Haziq nih duduk umah..cuti semester die..so...sekarang tibelah mase untuk die berangkat pulang ke tempat die menuntut ilmu..

    So far...dielah paling jauh merantau menuntut ilmu...yang lain semua masih dalam area selatan...

    Nak buek camno...dah pilihan die...janji die nak belajar...



    Sejak Syaza study penang lagi...pilihan menaiki bus tetap Mayang Sari...sebab yang ade dan agak confident sikit...Muar-KUlim ke Butterwoth...hanyelah kepada Mayang Sari...

    Aku pulak kalo KL-Muar...memilih bus Maharani





    Yang ikut menghantar Haziq ke bustand adelah semua ahli family ku kecuali ayahanda...agaknyer...tak mahu anaknyer melihat die sedih untuk melepaskan anak bujang die nih kot....hehe





    Dan.....yang paling terase adelah Chibby...selama abang die nih cuti kat umah....asyiklah berkepit dengan abang die...pergi memane...abang...kat umah abang...segalanye lah abang die.....

    Bis...dah tuh jer adik-beradik laki die ade....tuh yang buat die dua orang nih rapat...





    Biler bus Haziq nih dah nak gerak..kitorang pun gerak balik..

    Ha....pastuh si Chibby nih senyap giler tak bercakap..berbunyi ape...pastuh dalam keter die tutup muke die...

    Ha...nih tak lain sure nangis nih....sekali memang betul...dengar sedu-sedu pulak tuh...aku yang tengok pun terharu rasenye....yerlah...susah sangat nak berpisah kan......

    Nak-nak abang die nih bukan cam akak-akak die...nak balik tetiap minggu pun boleh...kalo tak cuti panjang..abang die manelah boleh balik....

    Biler nak memujuk tuh.....bonda bawa die minum slurppy kat 7E...fav die....lega la sikit...

    Sok pagi ingat dah okie...tapi time breakfast tuh..biler tanyer ke sebut abang die...cemik balik muke die....

    Die memang rindukan abang die la tuh....

    7 comments:

    Mr. J @ pengerindu.com said...

    uwa... teringat kisahku meninggalkan Semananjung Malaysia ... nasib baik , kalau study oversea sabah sarawak camano tu. nak xnak raya je balik.

    smiley said...

    Mr J : hahaha...for sure la mak ayahnyer tak bagi lepas...haha...belajar dekat2 jer...hehehe

    Kaseh NazLieza said...

    alololo...ciannyer dgn chibby...xpe2 nti cuti abg blk lg ea..

    Kaseh NazLieza said...

    dik...husband akk tnyer dvd tu session ke berape?

    smiley said...

    Kaseh Nazlieza : huhu...cian jugaklah biler tengok die nangis tuh...tapi nak buat cmner....

    hurmm...season 4 kak

    Redbloodsnow said...

    alololo...cian dia..huhu. xpe, demi ilmu di dada kan kan..hehe :P

    smiley said...

    Zie : itulah pasal..terpakse bersabar la....tak leh nak buat ape pun..huhu