Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Red Carpet

  • Friday, January 29, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    Selalunyer...biler ade majlis anugerah-anugerah..pasti ade agenda red carpet..untuk menunujukkan fesyen pakaian yang dikenakan kan...

    Time-time nih...ramai pereka fesyen ingin tayangkan rekaan mereka sambil digayakan oleh artis yang popular...betul tak?

    Tapi....kali ni..red carpet untuk insan biase seperti sofia..yang menggayakan pakaian sendiri tanpa ditaja...huhu...ade sape-sape pereka fesyen nak suh ai gayakan fesyen diorang tak ek? hehehe....

    Gaya kaku....tengah jalan turun tangga..tetibe je MS suh pose...pose...ambik tuh...pose kaku...



    Nak pose....tapi malu la....nanti semua orang tengok...

    Huhuhu...nih jer mampu...cam segan...time nih ramai sangat orang kat pavi...malu den nak pose-pose sangat...kang kate perasan model pulak...


    Tibe giliran MS pulak...hahaha...meh sofia snap...amik...candid snap sofia bagi abang....


    Dengan gaya macho dan tampan...MS nampak sempoi jer kan...hehehe....

    Time nih..Pavi dah pun mula deco untuk Chinese New Year yang tak lama lagi akan tibe....

    Hooreyy!!! oren..oren...sure member abah ngan ibu nih banyak bagi kotak limau nih nanti...hurmmm...best nyer...manis...nyum nyum....

    4 comments:

    kumfye said...

    haha...i aslo wanted to go pavillion....trying to walk on the red carpet...see what was the feel being a super star..haha...cheers


    www.thefye.com

    smiley said...

    kumfye : yayaya...u should try...hehe..

    Kaseh NazLieza said...

    akk pon suka mkn limau..

    smiley said...

    Kaseh NazLieza : limau...sedapnye...manis~~~ nyum..nyum~~