Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Perkahwinan Michelle..Introduce To..

  • Sunday, January 24, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels:
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    Gambar ni sbnrnye tahn2 lps pnye, tapi sj sofia pose kn balik sbb ms tu ktorang menggayekan fesyen ala-ala chines, almaklum la kan da nak chines new year ni...

    oppsss sori-sori ye, sbelum tu saya nak pkenalkn diri saya, sebenarnye yg mengarang entry kali ni bkn sofia ye,, tapi Mr Syukri...



    Ha ni la dia Mr Syukri, u all memg biase nmpkn?

    hopefully.. u all blh trime Mr Syukri mencelah sewaktu sofia di zon merah ye...dan dapat mmberi tnjuk ajar ...






    So...korang...sementara sofia dalam zon merah nih...sofia minta tolong Mr Syukri nih tengok-tengok kan blog sofia nih..huhu...tak mahu bersarang cam minggu lepas...cam tak best jer tengok blog sofia yang bersarang nih..

    So...bagi mengelakkan blog nih bersarang yang dipenuhi dengan lalang...sofia perkenalkan Mr Syukri to u all semua yer...

    4 comments:

    ░♥si lampu neon♥░ said...

    sape mr.syukri?

    smiley said...

    si lampu neon : mr syukri nih bf sofia...tapi dont worry...setiap komen ke yg ke blog2 korang...tetap sofia..cume sofia sgt busy buat masa nih..tak dpt nak siapkan entry..

    ampun sangat yer..

    regards,

    Triplesmiley

    Mr. J @ pengerindu.com said...

    salam kenal brader. hahhee.

    smiley said...

    hehehe...salam kenal --> nih sofia jawabkan...sebab comment2 sofia jawabkan..hehehehe