Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

MS mencelah lagi.......

  • Monday, January 25, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels:
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D





    Kalau tadi CS ckp nk dengki MS ea time akad nikah,, tapi CS silap, cube anda lihat gmbar ni, ade nmpk gementar ke? tak kan? kaum lelaki cool la ;) ... Sebenarnya ini gambar kawan MS, time ni MS la pengapitnya.. So MS da amik berkat & amik aura dari kawan MS ni. Jadi time MS nanti sure la lagi relex n stedy even CS dengki hehe..

    6 comments:

    Redbloodsnow said...

    yangg..awat zie x leh nk tgk pic...sobsobsob.. nyampah giler zie ngan line tenet nih taw. cam haramsss jek..puii puiii :(

    smiley said...

    Zie.....yeke xdpt tengok?? ala.....huuhhhu...mr syukri pun letak 1 jer gambar nih...pun tak leh loading ke?huhuhu :(

    Redbloodsnow said...

    haaa arini baru leh tgk..kehkehkehkeh. line tenet super bodo arr yang..sobsobsob

    smiley said...

    Zie : huhu..yeke...sofia ingat blog sofia nih yang berat sangat...huhu...

    thx yer for kunjung.. ^_^

    Kaseh NazLieza said...

    spe kwen ni dik?

    smiley said...

    Kaseh NazLieza : member mr syukri(MS)..hehehe..nape kak?