Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Memang Busy

  • Saturday, January 9, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    Budak sekolah zaman sekarang.....hish...busy betul tengokkan...

    Biler ari biase..pagi sekolah kebangsaan..pukul 7.15 dah start berhimpun dah...zaman aku dulu...takde maknenye...7.20 baru semua kene turun beratur kat dewan....

    Balik sekolah kebangsaan 1.30 petang...sampai umah 1.40...siap-siap nak pergi sekolah agama pulak...masuk pukkul 2.00 petang sampai la 3.30 petang...

    Balik sekolah agama pulak pergi ngaji sampai pukul 5.00 petang...tuh belum pegang homework-homework yang berlambak lagi tuh...

    Malam pas maghrib dah kene pergi tusyen pulak...aduhh aiiii..penatnye aku tengok jadual diorang sekarang nih...tapi kalo tak pergi tusyen pulak sekarang nih...susah pulak...bukan reti nak study sendiri budak nih...

    Sabtu pulak sibuk dengan koko dari pagi sampai tengah hari...

    Actually ke'busy'an budak-budak sekolah nih..ade baik ade buruk yer..baiknye..diorang busy dan belajar manage timetable memasing...bile mase diorang patut rehat..patut buat homework...and kasi diorang belajar camne nak disiplin dengan masa...

    Buruknye...diorang maybe agak tense dengan jadual yang pack..

    Ape pun...aku arap baik Chibby mahupun adik-adik yang bersekolah yang lain...korang sure boleh manage massa korang dengan baik...1 ari ade 24 jam..pandailah korang bahagi yer...

    Good LUck to all....

    4 comments:

    Kaseh NazLieza said...

    mmg btol bdk2 skg mmg slu pack jadual dyeorg..mmg kesian tp tu dh jd tgjwb mereka kan..

    Kaseh NazLieza said...

    chibby...wlupon kne rajin2 belajor taw..hehehe

    smiley said...

    Kaseh NazLieza : tuhla pasal...kesian ngan budak2 nih kan...

    smiley said...

    kaseh nazlieza : haha...chibby tuh tunggu abah pegang rotan..tunggu kene marah baru nak buat homework