Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Love U Pavii

  • Friday, January 29, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Very the suke taw deco kat Pavii nih....sangat cantik....luar dalam semua di deco dengan sungguh creative...


    Biler masuk jer pintu Pavii nih...korang akan nampak gerbang camnih...ala-ala jambatan gituuu...cantikkk


    Pastuh..biler jalan ke tengah sikit...ade hiasan yang gantung-gantung camnih....hehe...sofia ngan MS very the suke dengan deco nih....


    MS yang gemarkan basikal lame...


    Korang rase nih candid ke tak?

    Serious...memang sangat suke dengan deco kat Pavii nih sempena Chinese New Year...

    Ohhh yeay!!! Gong Xi Fa Cai!!! huhu...patut lah sekarang nih..suke barang merah...hehe

    4 comments:

    jfook said...

    Pavilion has always been coming out with damn nice deco since the opening of this shopping mall. Thumbs up to the management of this mall.

    smiley said...

    jfook : ya...pavii's deco always super nice...im 100% agree with you
    ^_^

    Redbloodsnow said...

    zie tgk kat blog dak² bloggers lain kan, pavi nih klo time perayaan ape² je lah kan..kompom deco die sgt vogue kan. suke tgk...

    and z pun tingin gak nk jejak kaki kat pavi nih taw. entah bile lah leh jejak..sobsosbosb :P

    smiley said...

    Zie : a'aa....pavii nih memang ler sangat hebat bab2 deco die...time dtg nih...ade gak org bwt shoot untuk magazine mane tak pasti...hehe..

    xpe...nanti zie kalo dah kawin ngan dillah...ajk honeymoon kat sini yer...hehehe