Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Lawatan Buat Perfume

  • Monday, January 11, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Haih....kate demam...sakit sane...sakit sini....tapi biler bab masuk tang merayap...sihat je memanjang kan....

    Segala sakit semua hilang seyh time jenjalan..nak..nak biler pergi shopping complex nih...la..nama pun shopping tuh therapy kan....hehe...mestilah baik..





    Selama nih beli perfume semua dah siap bungkus..dah pack-pack dalam botolnyer kan...

    Ha..kali nih aku ngan Mr Syukri pergi tempat mane korang boleh isi sendiri perfume korang nak..and boleh pilih sendiri botol mane korang nak...



    Ha...nih la die..tang kualiti ke'original'annye nih...aku tak p asti..sebab..kalo aku tanyer pun...sure die cakap bagus...tahan lama semua..

    Before nih...Mr Syukri pakai Hugo..die beli yang original..rm200++ la kan...tapi..bau tuh tak kekal lame and bau tuh boleh berubah jadi cam bau bedak biler dah beberapa jam pakai...korang rase tuh perfume ori ke tak ek?



    Biler dah pilih botol mane korang nak...salesman nih akan tunjuk demo jap cara camne nak masukkan perfume yang korang nak tuh dalam botol..

    Weyh..serius..botol yang tampung perfume tuh kecik and kurus giler..sarung body die je yang tebal...



    Tibe masenyer Mr Syukri mengisikan perfume yang diminatinye ke dalam botol yang diingini...

    Tengok...Mr Syukri pegang body botol tuh...pakai 2 3 jari je...sebab halus sangat...



    Ha..nih die perfume yang dah siap masuk dalam sarung...nampak cam lipstick kan? hehehe...

    eah...eah bukan aku yang pilih bodu nih eah..Mr Syukri sendiri yang nak taw...

    13 comments:

    Kaseh NazLieza said...

    wah....beli perfume bru ea..

    Kaseh NazLieza said...

    bestnyer...nk masukkn sndri pon blh ea..mne nk cri kt kl ni..

    Charmaine said...

    Kat mana ni?

    smiley said...

    Kaseh NazLieza : hehe..bolehlah...lama dah tak beli perfume..

    smiley said...

    Kaseh NazLieza : a'aa..boleh masukkan sendiri...tuh yang best tuh beli kat sini..hehe

    smiley said...

    Kaseh NazLieza : hurmmm kl eah...tak pasti la kak mane ade nih...kalo ade nanti kiter bagitau eah

    smiley said...

    Charmaine : nih dekat Muar la dear..Muar, johor

    Mr. J @ pengerindu.com said...

    kalau aku ada situ ... aku cilok satu heheheh. jaat x?

    smiley said...

    Mr J : hehehe...jahat eah....

    Redbloodsnow said...

    uiii bestnyerr. leh diisi sendiri. asal ek kat cnie xde tmpt perfume camtuh ek. ooowhhh kuching sgt kuno..hehe :P

    smiley said...

    Zie : laaaa...takdela kuno zie nih...nanti adelah tuh...sabar la yang oiii...

    Yanmie said...

    wah bestnye...botol pun kiut mcm gencu je..hehee


    www.yanmieonline.com

    smiley said...

    Yanmie : kaaannn...comel giler...geram je tengok