Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Kasi 'Can'

  • Tuesday, January 12, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Ari Sabtu arituh kan family aku pergi jenjalan ke Bangi..yang tinggal cume aku dengan Iqa jer..si Chibby nih tak nak gak ikut memula tuh..die nak ikut aku kuar..die tahu aku sure akan kuar dengan Mr Syukri...heeee....penat dah pujuk die..tak lut jugak weyhhh...

    Tapi bile dah ayahanda sebut....dah..tutup laptop tuh..

    Terus die jawab...yerla..adik ikut..

    Hahaha...takde sape berani lawan kuase veto ayahanda weyh...dah tuh kate die...tuh la jadinye..







    First time weyh...dapat duk belakang dengan Chibby..kalo tak..Mr Syukri sure suh aku duk depan...haha...

    Nih pun sebab ade member Mr SYukri tuh joined the venture...tuh yang dapat peluang duk belakang nih...hehe



    See.....name je ikut kitorang...tapi sure die ngadap game..tak dapat komputer..handphone...

    Budak nih memang giler game..



    Encik...encik...mahu pergi mane nih....



    Saya bawa awak pergi tempat terapi..mahu?

    Mestilah mahu....hehehe..thank you

    13 comments:

    Yanmie said...

    hahaha..siannya dia ada security..tp yg best tu gi terapi...hehehe..so bnyk ke rembat brgnye??


    www.yanmieonline.com

    smiley said...

    Yanmie : hahaha..akak nak tau ape barangnye....timun dengan lengkuas kak kitorang rembat...haha

    ░♥si lampu neon♥░ said...

    wow comel nye

    smiley said...

    si lampu neon : hehe...sape yang comel tuh ek?hehe

    Yanmie said...

    hahaha...timun ngan lengkuas je ke? hahaha...terapi gak tu..

    www.yanmieonline.com

    smiley said...

    Yanmie : haha...terapi la jugak..bolehla..dari tak ke mane...hehe

    lily lotus said...

    rezeki jangan ditolakkan...

    Goldman said...

    Untuk harga emas jongkong dan lain-lain yang hebat sila hubungi saya di goldman999.9@hotmail.com.

    Harga lagi murah daripada Habib, Poh Kong dan dealer2 lain. Bekalan antarabangsa.

    Terima kasih.

    Mr. J @ pengerindu.com said...

    smiley , sungguh bahagianyer..

    smiley said...

    Mr j : hurmmm...time nih..bahagia, tapi akan datang tak tahu camne lagi

    Kaseh NazLieza said...

    chibby gilo game mcm my hubby lor..

    Kaseh NazLieza said...

    wah......g terapi kt mne tu...best x?

    smiley said...

    Kaseh Nazlieza : hahaha...terapi beli barag dapur kak...haha..best gak la sebab pg ngan ehem...hehe