Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Jusco..Ohh Jusco...

  • Saturday, January 2, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Dari kecik sampailah ke tua bangka dah nih..asyik la ke JJ aka Jaya Jusco..

    Nak buek cmano...dah terbiase...lagipun JJ senang nak cari barang...tempat makan pun siap..

    Nak fast food? nak makan ala-ala mamak? ala-ala chinese, jepun, korea..semua ade...melayu lagi la banyak...semua ade..tinggal pilih je mane yang berkenan di hati...



    Bagi aku dengan Mr Syukri pulak..pilihan yang paling senang dan ringkas bile makan di food court JJ nih ialah nasi ayam..

    Mr Syukri pilih nasi goreng ayam..



    Aku pilih nasi ayam biase je...tuh pun dah cukup-cukup nikmat giler...

    Mr Syukri punye ayam tak menggoda macam ayam aku yer...hehe...

    Sedaaaappppp...nyum..nyum....

    5 comments:

    Ariff Shah said...

    oh nasi ayam..

    smiley said...

    Ariff Shah : sedap nasi ayam...pada saya lagi sedap dari chicken rice shop

    Kaseh NazLieza said...

    sebut pasal nc aym...dh lama btol xmkn nc ayam..

    Kaseh NazLieza said...

    sy pon mmg suka shopping kt tmpt yg ader food court skali..sng nk mkn biler pnt shopping..hehehe

    smiley said...

    kaseh nazlieza : ape lagi kak..arinih lunch pekena nc ayam la..hehe