Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Is It Secret?

  • Thursday, January 7, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    Shhhhh...nak bisik rahsia jap...

    Korang tahu tak.......








    Ade minah tuh kan...die minat giler dengan backstreet boys nih....dari sekolah rendah sampaikan lah dah tua bangka nih...



    Sampaikan pergi karoke pun...BSB jugak yang di carinye...dah berzaman dah weyh kumpulan tuh...lapok dah...

    Diorang pun bukan boys lagi...major dah jadi bapak-bapak dah....




    Dah tuh...dalam keter pun die pasang BSB jugak...

    Huish...aku dah tak tau ape yang disampuk budak nih....






    Dah tuh....time sekolah dulu..meja sekolah pun die sampul dengan poster-poster BSB nih...

    Kalo bilik umah die tuh...aku rase dah rupe hiasan penuh kat dinding tuh....


    Time stayed up malam konon kate nak study...tapi penyudanhye...baca lirik lagu BSB...aiyooooo..ini budak kannnn

    Ntah ape nak jadi dengan budak nih....dari dulu sampai sekarang tak berubah-ubah....


    Soalannye..siapakah budak yang minat sangat dengan BSB tuh? sile beri name penuh die...

    8 comments:

    Kaseh NazLieza said...

    eeeiii...sama la time school dlu pon minat bsb...hafal sume lgu sei..

    Kaseh NazLieza said...

    pandai ea nk berahsia...mne la taw siapa...

    smiley said...

    Kaseh Nazlieza : hehe...ye? haha..lagu diorang mmg best2...tak jemu dgr berjuta kali

    smiley said...

    kaseh nazlieza : hehe..teka la kak...ade hadiah nanti

    Redbloodsnow said...

    kompomlah cik smiley kte yg menjadi budak ppuan tuh kan kan akn...hahahaha.

    tp nak teka name penuh cik smiley nih...gwe idak taw ler plak kooo..hehe. so pe ek name smiley bbtol nih ek :P

    smiley said...

    Zie : hahahah...pandai la Zie...nama penuh eah?hehe...Sofia Hanoum Jamaludin...okiela..di sebabkan zie dpt tahu sape budak perempuan tuh...nanti saya bagi topup rm5..cukup tak?hehe...betul half je...hehe

    Kaseh NazLieza said...

    erk..dh ader pemenang tu nampknyer...tlps la peluang nk mng..hehehe...

    smiley said...

    Kaseh NazLieza : hehe...nanti eah..kalo ade..nnti akk try joined yer