Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

If You Mess With Me, Then..**** You

  • Monday, January 11, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Pergh..belum pun separuh hari tahun 2010 nih..dah bikin goreng pisang yang hangat...cam-cam woo...

    Macam-macam jenis goreng pisang aku ade...korang nak mana? Pisang Tanduk? Pisang Nipah? cam-cam adoooo...korang tinggal pilih and bayar je..pastuh makan...rase...amacam sedap tak?

    Aku pulak kene makan semua jenis pisang...baru tahu pisang mane yang ade urmmph...





    Kalo aku duk KL nih...mano nak dapat lauk camnih..ayam masak lemak cili api..ikan masin..sayur...fuh...sedap..sedap...kenyang and puas hati sungguh...haha..tapi nih kalo kat warung ke restaurant ni..bape agknye kene ek....

    Jumaat malam arituh aku susah nak tido...sebab ade macam-macam jenis goreng pisang dalam kepala aku nih...tak tahu nak pilih yang mane...

    Disebabkan banyak sangat pisang goreng...aku tak dapat tido...sampai bonda 2,3 kali terjaga dari tido tengok aku ngadap television lagi...tapi yang peliknye..dah pukul 5 barulah aku nak terlelap..ingat boleh bertahan la sampai subuh tuh..tapi haram...nyenyak pulak tuh aku tido...



    Penyudahnyer...Sabtu bangun tido..aku tak boleh nak telan ape-ape..even air liur sendiri keyyyy...tekak nih perit giler...nih sure la kene tonsil nih...

    Aduhhhhh...malas betul nak pergi klinik seyh...serious malas...so..penyelesaiannya..aku pergi sensei..beli ubat tonsil..

    Kalo kat Muar nih...biler tak nak pergi klinik...boleh lagi baik..ade sensei..aku memang lagi suke pergi sensei dari jumpe doktor..ubat je lebih..kang baiknye...ya allah..susah betul..

    Biler dah amik ubat sensei nih pulak...woo..tengok..sekali makan..bape biji aku kene telan...dah tuh..berselang 4 jam je..tapi takpe...alhamdulillah...abis je ubat tuh...tonsil aku pun hilang...haha..memang mujarab..

    Harap ubat yang banyak tuh dapat hilangkan segala kesakitan yang ade...

    6 comments:

    Kaseh NazLieza said...

    sdpnyer lauk...

    Kaseh NazLieza said...

    semoga cpt sembuh ea..

    smiley said...

    Kaseh NazLieza : baik kak..thx a lot eah ^_^

    smiley said...

    Kaseh NazLieza : a'aa kak...sedap...sebab ibu yang masak..hehe...tuh yang sedap hingga menjilat jari

    Redbloodsnow said...

    same ler kite yang. sakit tekak. zie baru je kene nih...sobsobsob

    smiley said...

    Zie : haih~~ tengah musim ke nih ek...perit kannnn