Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Holiday in January 2010

  • Tuesday, January 5, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    Untuk bulan januari nih, tak banyak cuti umum..cuma ada 4 hari je..tuh pun tak 1 Malaysia cuti...

    Based on calendar kat atas tuh...yang ada tanda love-love tuh..tuh lah tanda cuti umum yang ada untuk bulan januari tahun nih..

    Untuk 1 Januari, aku rase semua dah tahu..ia merupakan cuti tahun baru..majority negeri cuti..cume yang aku tau..johor tak cuti time nih..

    14 Januari, mereka yang bekerja di area negeri sembilan je cuti..ini kerana time nih merupakan hari jadi Yang di-Pertua Negeri Sembilan..

    17 Januari, time nih pulak untuk Sultan Kedah punyer birthday..so yang cuti..mestilah area kedah je..

    30 Januari, ha...yang nih ramai cuti..sebabnye Thaipusam..kawasan yang mengambil cuti Thaipusam nih ialah Johor, Negeri Sembilan, Perak, Penang, Selangor, Kuala Lumpur dan juga Putrajaya

    Untuk bulan februari..nanti hujung bulan nih aku post kan..ke ade yang nak tahu awal cuti umum dalam bulan feb? kot-kot ade yang rancang nak honeymoon ke...hehe

    8 comments:

    Munirah Abd said...

    wei wei kalau thaipussam dah jatuh hari sabtu makanya cuti adalah hari isnin la kan.. then isnin pula adalah hari wilayah jadinya kena cuti hari wilayah hari selasa la kan..main ganjak ganjak..hahaha suka ati jeee

    smiley said...

    Munirah : hahaha...kak...kalo ahad je baru cuti bawa ke depan...sabtu tak..kan still ade org keje ari sabtu

    Kaseh NazLieza said...

    hr sbtu sy bkje...yea...cuti thaipusam...

    Kaseh NazLieza said...

    wah...blh wat plan blk kg ni...

    smiley said...

    kaseh nazlieza : so akak dapat cuti lah sabtu tuh nanti..hehe

    smiley said...

    kaseh nazlieza : betul2..balik kg memang sesuai...kg mane kak?

    Kaseh NazLieza said...

    yea2...mmg nk blk kg...act akk org jati kl but my husband nyer kg kt jhor n langkawi..tp kali ni nk blk jhor la..cz my FIL dh rindu bangat dgn my baby..

    smiley said...

    Kaseh Nazlieza : ohh okie..wahh..best banyak kg..boleh jenjalan banyak2..hehe