Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Harga Emas Turun? Betul Ke?

  • Monday, January 11, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    Pejam celik..pejam celik....dah pun masuk balik ari isnin..rase cam kejap je aku abiskan masa dengan family dan Mr Syukri...

    Hehe...Orang kata sambil menyelam sambil minum air....

    Eah...eah...tapi kan ade bende lain nak citer-citer nih....







    Ari Sabtu arituh aku kuar dengan Iqa dan juga Mr Syukri..tak pergi mane pun..cume ke Wetex jelah...tuh jelah tempat yang agak happening sikit kalo kat Muar tuh....nak ke Melaka...aiyaaa...malas wooo minggu nih...tapi family aku yang lain berjalan dari Bangi sampai ke Melaka arituh...aku dengan Iqa je malas nak joined...penat la..



    Time jenjalan kat dalam Wetex nih..singgah lah kedai emas..saje je jenjalan...gelang nih cantikkan? simple tapi unik...gelang die memang dibuat bengkok2 sikit..aku sangat tak suke gelang2 yang serabut dan besar-besar...rase sangat tak suai je ngan aku weiiii....



    Ha....time belek-belek kan..tanye-tanye lah..harga emas..ikut pasaran semua tuh..sebab before nih ke kedai lain...pun tanyer bende camni gak...so compare-compare la kan...sekali die cakap minggu nih..maksudnye ari Sabtu arituh la...harga emas tengah turun sekarang nih....waaaa...yeke? aku tak sangka pulak harga emas boleh turun ek..ingatkan sama ada maintain atau makin naik jelah...



    Tapi betul ke ek harga emas turun? aku tak tahu betul tak...rase cam ragu-ragu lagi nih...so..ade sape-sape tau pasal harga emas nih...mehlah kiter share-share eah...

    Cantik tak gelang nih?hehehe..aku suke..unik design die nih..Mr Syukri pun suke..tapi..sorry..aku tak minat sangat dengan emas-emas nih...aku lebih suke yang batu-batu warna-warni tuh..yang kristalnyer...haha..time orang kedai nih pakaikan gelang nih...mate aku cam lebih tertarik ngan gelang kristal hitam kat tangan salesgirl tuh....manyak cantik woooo....

    Tapi kedai nih memang sporting arr....aku suke...sebab die tak kisah pun amik gambar kat kedai die...ade certain tempat...siap bagi amaran bile nampak kitorang pegang kamera...sini tak boleh amik gambar la....

    6 comments:

    Didi Nadhirah said...

    huhu...kalo emas turun suka la mak ngan nenek saya hehehehe

    Kaseh NazLieza said...

    gelang tu simple but so nice...

    Kaseh NazLieza said...

    sofia beli x gelang ni..hehehehe

    smiley said...

    Kaseh NazLieza : hehe..tak..hehe

    smiley said...

    Kaseh NazLieza : haha..memang simple kak..pastuh unik pulak tuh...tuh yg cantik tuh..hehe

    smiley said...

    Didi Nadhirah : tau takpe...tapi kalo betul nape cam tak heboh je ek psl penurunan die