Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Hadiah Untuk Mu...

  • Wednesday, January 6, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D
    Ini merupakan sticky mode sehingga 6 Januari..sila scrol down untuk entry terkini

    Seperti yang dijanjikan...aku memberinya......tadaaaa.....






    Tahniah buat Mr J yang telah menjadi pengkomen tertinggi untuk bulan disember 2009..tahniah..tahniah..

    Buat Mr J, ini merupakan hadiah kedua die dapat dari Triplesmiley kan..kan...



    Nih screen shoot blog Mr J..blog die sentiase memberi kiter infor dan juga mampu buat kiter tergelak guling-guling terutama di waktu pejabat...oppss..kadang-kadang ianya untuk 18 ke atas yer..hehe....

    Aku pun suke baca blog Mr J nih..blog die memang best...sentiasa dengan lawak-lawak sempoi..so...bagi yang tengah-tengah tense di kala membuat kerja tuh..bolehlah ke blog Mr J nih...bagi mengurangkan sikit skala tense korang tuh...



    Untuk bulan lepas..Mr J telah pun menjadi penngkomen tertinggi dan sebagai tanda terima kasih, aku bagi Mr J jus lemon nih..

    Untuk Mr J, kegunaan jus nih..bukan sahaja berfungsi dari penurunan berat badan..tetapi mampu menghilangkan rase batuk-batuk atau gatal-gatal tekak...ini kerana salah satu ramuan die mengandungi asam..

    Semoga Mr J berpuas hati dengan hadiah dari Triplesmiley...

    Thank You ^__^


    Ade sesape nak hadiah lagi? Ape tunggu lagi..jadilah pengkomen tertinggi untuk bulan Januari nih...

    22 comments:

    Mr. J @ pengerindu.com said...

    yes, thank sofia , hehe nak turunkan berat badan pada azam 2010 ini . tambah lagi family i mengalami batuk2 sejak sebulan ini..

    smiley said...

    mr j : hahaha...no prob...try la..sebab saya sendiri minum tuh kalo batuk teruk..sebab tak larat dah makan ubt batuk je memanjang..dah berbotol-botol..sure tak jalan..tapi akhirnye, jumpe jus nih..okielah serasi..

    Mr. J @ pengerindu.com said...

    kali ni terbang nun jauh ke seberang laut . hehhee..

    smiley said...

    mr j : hehe...xpe...seberang benua pun saya sanggup hantar

    Kaseh NazLieza said...

    ewah2...sy pon nk jd pengkomen ttingi jg la...mne aci asek Mr.J jer yg menang...huhu...

    dh link kan blog akk..=)

    Kaseh NazLieza said...

    klu sudi rajin2 la singgah ke blog sy k...

    http://kasehnazlieza.blogspot.com/

    Kaseh NazLieza said...

    i follow u...u follow me...
    i lik u...u link me k...

    salam perkenalan...hehehehe

    smiley said...

    Kaseh Nazlieza : hehe..baik kak...saya akan kunjungi blog and follow akk..thanx kunjungi blog triplesmiley

    Kaseh NazLieza said...

    npe sy nk link blog ni xblh..huhu

    smiley said...

    Kaseh Nazlieza : aik?tak boleh? link nye : http://triplesmiley.blogspot.com

    Kaseh NazLieza said...

    dh try banyaaakkkkkk kali...tp ttp xblh...pelik n sedihnyerrrrr...=(

    shuko said...

    ni 1st komen dri saye..hehe

    smiley said...

    Kaseh nazlieza : hurmm error ape ek kak die cakap?

    Shuko : okie..thanx for comment ^__^

    Kaseh NazLieza said...

    yea..........=)
    sy dh bjaya link kan blog ini...

    smiley said...

    Kaseh Nazlieza : okie..tahniah ^_^

    Mr. J @ pengerindu.com said...

    jom kite lawan2 ... heheh... bulan ni Mr J kasi can lah.. heheh

    smiley said...

    Mr J : hahaha...baik sungguh hati Mr J..semoga murah rezeki :D

    Kaseh NazLieza said...

    amboi2...btol ker Mr.J amat bermurah hati neh...=)

    Mr. J @ pengerindu.com said...

    betul... xbaik i tipu2 taww... hehe..

    Kaseh NazLieza said...

    wah...Mr.J hebat...u mmg baik hati...hehehe...lebiu =)

    Mr. J @ pengerindu.com said...

    lebiu? shhhh.. diam diam .. kekasih gelap nih... hahaha.

    smiley said...

    Amboi-amboi mr J..pantang yer...hahaa