Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Geram...Geram...

  • Saturday, January 16, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels:
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Geramnye....geram...geram....

    Line internet slow giler weyh arinih..nak loading gambar pun makan masa 2-3 jam weyh....

    Sebab tuhla entry kali nih korang tengok tak do gambar yer...

    Dari siang tadik aku try nak update blog...ade jer cabaran...

    Tapi kalo siang tadik tuh memang salah sendiri lah...sebab aku nak beri full concentration aku pada citer Hum Tumhare Hein..Tum Hare Sanam...

    Hahaha..aku dah meroyan balik ngan citer hindustan dah....camner nih...

    Ala...hujung minggu jer taw nak rilex-rilex tengok citer...ha...pastuh ariinih memang aku tak kuar memane....duk umah landing depan tv jer....

    Ha...terapi jugak tuh....

    5 comments:

    Muhammad Khairul Arif said...

    sabar2
    dah follow and nang!!XD

    smiley said...

    Muhammad Khairul Arif : hehehe..baik baik...thanx for follow yer :D

    Kaseh NazLieza said...

    akk pon layan citer tu...tp kejap jer la cz husband akk xsuka..huhu

    Kaseh NazLieza said...

    sofia pon suka tgk citer hindustan erk..

    smiley said...

    Kaseh NazLieza : hahaha...same arr..bf saya pun tak suke sangat...

    suke....tapi ikut hero die..kalo hero handsome...saya layan..hahahahaha