Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Dinner

  • Tuesday, January 12, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Korang....aku ade bende nak share nih...tempat makan..



    Restaurant Dulang...



    Restaurant nih cam ala-ala food court sikit..tapi under 1 owner..



    Ade banyak pilihan makanan kat sini weyh...cakap je nak ape...



    Aku order banyak seyh...nasi...sayur kailan...ngan sotong goreng tepung...ntah nape semalam rase nak makan macam-macam....hahaha...

    Sedap weyh...nyum..nyum...



    Orang dua je...tapi air sampai tiga gelas...



    Sarah pulak order mee hun soup...kuah die pekat..likat...rase die pun sedap...nyum..nyum...

    Semua makanan die kat sini okie..sedap..cume..sotong goreng tepung die je...hurmm..cam kureng sikit la...aku makan buang tepung die..makan sotong je..maybe tepung yang diorang gune tuh kot tak sedap...



    Fuhhhh...lega..perut dah berisi..kenyang dah...

    Erkkk....alhamdulillah...hehe...

    7 comments:

    Yanmie said...

    eh muka mcm ann ngasri ler...ada tali persaudaraan ke? hehehe


    www.yanmieonline.com

    smiley said...

    Yanmie : haaa? sape yang macam ann tuh? rasenye antara kami berdua..kami tiada sedare mara artis..hehe

    Yanmie said...

    nggeee~~~ siyes mmg nmpk ada iras2..hehehe...sekali pandang mcm ann td..


    www.yanmieonline.com

    smiley said...

    Yanmie : huih...jauh eh...haha..makeup je lebih tuh...haha

    Kaseh NazLieza said...

    amboi2 sedapnyer..nk cket leh..heheh

    Kaseh NazLieza said...

    menu yg kwn sofia mkn pon nmpk sdp..hehe

    smiley said...

    Kaseh NazLieza : a'aa memang sedap sangat..soknyer pun kitorang pg makan sane lagi..hehe

    a'aa..memang sedap pun kak..kuah die pekat giler