Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Char Kuew Teow

  • Wednesday, January 6, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    Dah dua ari nih..menu makan malam ku menu yang sama..cume tempat je berbeza..

    Ari isnin ari tuh..aku makan char kuew teow cap pasar malam depan umah aku..sedap...tapi sikit sangat la...rm3 untuk semangkuk kecik je kat atas tuh...huhu..tak puas rasenye sekali ngap je dah abis dah...



    Malam tadi pulak aku makan dekat Bangsar nye food court dekat dengan Bangsar Village..sama harga..rm3..tapi pinggan die besar okie...sedap jugaklah...tapi tekak aku lagi sedap yang cap pasar malam tuh..

    Ohh ye...biler makan kat bangsar semalam nih...ade satu kejadian yang amat mengejutkan aku telah berlaku....cuak siot!!! takut aku...buatnye kene culik bawa lari..huhu..sape nak jawab kat family aku nanti...kang Mr Syukri..sape nak jaga..hehe...tak mao tak mao lagi kejadian nih jadi.....

    Nanti aku citer kejadian tuh kat entry berikutnye yer...

    10 comments:

    Nikel Khor said...

    kuey teow basah...air liuh..

    Nikel Khor

    smiley said...

    hehehe..basah..basah...sodap~~

    Eldy said...

    Kuew tiao apa tu.. cam versi kari jer ?? hehe, fav gua cantonese kuew tiao lo.. ^^

    smiley said...

    Eldy : nampak macam kurang enak...tapi enak giler..licin giler time makan nih...ohh ye?waaa...macam nak try nih nanti..thx eah :D

    Kaseh NazLieza said...

    keow teow cantonise mmg sdp...u must try it...gerenti nk lg2...

    Kaseh NazLieza said...

    char kuew teow..huaaaa this my fav lor...very2 the like..hahaha

    smiley said...

    Kaseh Nazlieza : waoooo...yeke...okok...pasti nk try nanti... :)

    smiley said...

    Kaseh Nazlieza : same lah kiter kak...memang fav giler nih...nyum nyum

    Kaseh NazLieza said...

    akk mse preggy hr2 mkn char kuew teow taw...tp xmo yg kt kdai...mesti nk yg suami akk mskkan...wah mngada2 lebih mse preggy..hahaha

    smiley said...

    Kaseh NazLieza : waaaa...nsb baik akk duk sama ngn suami akk..kalo tak...pyh nk dpt ape diidamkn