Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Bekas Suami Siti Nurdiana Kahwin Lagi

  • Wednesday, January 13, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Fuhhh...memang pembukaan tahun 2010 nih penuh dengan pisang goreng panas ea? Nih pembukaan entry aku buat mengenai artis untuk tahun 2010 nih...

    Aku ingat dah malas dah nak tulis-tulis kisah hidup diorang nih..tapi..nak buat entry pasal kehidupan sekarang nih...tengah takde mood..



    Okiela..balik pada 1 story nih..aku nak share ngan korang pasal 1 story panas nih..

    Dengar citer bekas suami Siti Nurdiana..Faizal tuh..dah kahwin hari Ahad arituh? 10 Januari..betul ke weyh?

    Bende nih aku tak pasti...sekadar mendengar khabar berita..

    Menurut sumber..suami die kahwin dengan perempuan yang dikatakan penyebab Siti Nurdiana dengannya bercerai...mak aiii...betul ke nih?

    Aku tak pasti ape yang buat perempuan tuh nak kahwin dengan Faizal tuh..pada aku lah kan...biler die boleh buat pada bekas isteri die macam tuh...tak mustahil die akan buat perkara yang sama dengan ko nanti weyh...

    Hurmm..tapi kan, tak boleh nak cakap jugak taw..sebab aku tengok Dato Siti dengan Datuk K tuh bahagia giler weyh...nak-nak baru-baru nih birthday Dato Siti..suami die belikan hadiah giler bestnyer..handbag LV...cantik giler siot...aku ade tengok design handbag tuh kat entry redmummy...huhu...biler lah aku nih mampu jadi cam Dato Siti nih...

    Beli handbag rm40k cam beli rm40 je...pejam mate je...nih aku nak kuar duit beli handbag ratus-ratus pun parkinson aku...

    7 comments:

    Redbloodsnow said...

    eh...baru taw ler plak zie nana n faizal tuh dh cerai. lame dh ker. sygnyerr. asal lah rumahtangga artis nih dok bercerai berai..hempprhhh

    psstt...hbeg kak red LV tuh sgt lawa kan. geram aku nk curik...wakakaka


    :P

    smiley said...

    Zie, dh lame la...tahun lepas lagi..hurmm..ade org buat entry pasal kes diorang nih sebelum nih..hehe

    a'aa kan...cantik giler...huishhh..curik-curik amik gambr hbag tuh boleh...hehe

    Yanmie said...

    hem mmg hangat awal thn nie mcm2 cerita sensasi...tp tulahkan bila cerai2 nie sian kat anak2...huhuhu


    www.yanmieonline.com

    smiley said...

    Yanmie : tau xpe kak...bukan artis je hangat..org biase pun hangat..haha..tp tak taulah..sebab tahun nih tahun harimau kot..2 yg keras je kot..haha

    Kaseh NazLieza said...

    npela zmn skg ni rmhtnga sng btol nk runtuh...

    Kaseh NazLieza said...

    minta dijauhkn la ea..

    smiley said...

    Kaseh Nazlieza : tak tahula kak...padahal siap bercinta lagi kan..kalo org dulu mane ade cinta2 nih..

    amin~~~ saya pun minta dijauhkan ngan perkara cmnih..