Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Zizie Ezette Mengaku Akhirnya

  • Thursday, December 24, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Kini segalanye telah terjawab..segala persoalan kini sudah ada jawapannya....





    Sape baca paper Harian Metro semalam? Hish...rugi sape yang tak baca paper semalam..hehehe...

    Ingat kan sebelum nih aku ada citer pasal Zizie dengan Bung Mokhtar tuh kan?Tapi kini telah pun sah menjadi suami Zizie..

    Zizie mempunyai alasan kenape die ingin sembunyikan perkahwinannya dengan Bung tuh..dan aku rase alasan tuh amat boleh diterima..

    Zizie lakukan semua ini kerana isteri pertama Bung Mokhtar..kerana tidak mahu madunye pulak yang terkena tempias..Zizie amik keputusan untuk men'silent' kan perkahwinannya..aku kagum juga la pada Zizie yang atleast berani untuk memberitahu pihak media..tidak kisah jika die menjadi isteri ke berapa..janji isteri yang lain dan keluarga masing-masing merestuinye..

    Yerlah, mungkin Zizie lebih bahagia even menjadi isteri kedua banding dengan orang lain yang tak bermadu..sape tahu kan?semuanye telah ditetapkan oleh-Nya..dan kiter sebagai hambanya hendaklah tabah menerima segala yang ditakdirkan..kerana pasti ianya yang terbaik untuk kiter..mungkin kiter tak nampak kebaikannye sekarang..tapi mana tahu akan datang kan...

    Contoh ape yang berlaku pada Dato Siti dengan Datuk K...pada awal perkahwinan mereka..ramai yang cakap bukan-bukan pasal mereka..and even sekarang..ramai je yang cube huru-harakan perkahwinan mereka..tapi..mereka dah buktikan..memang jodoh mereka bersama...tiada sape dapat halang..dan yang pasti mereka sangat sangat bahagia...betul tak?

    Pada Zizie dan Bung..Selamat Pengantin Baru..semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat...

    4 comments:

    AD J said...

    hurm nk ngaku gak r...azra dh kawen ngn ank raja togo..hahaha...nape reporter xnk jmpe nih ..??!!

    smiley said...

    hurmmmm....maybe awk cam chika kot...tuh semua wartawan lari..

    Mr. J @ pengerindu.com said...

    Mesti Datuk Tu sebelum tidur tersenyunm seorang diri.

    smiley said...

    Mr J : peh peh...mr j....pantang eah die bab nih...laju je die pk