Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Y.E.S Combined With New Year

  • Sunday, December 20, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    Ramai yang cuti new year arituh..hehe..new year untuk kalender islam yer..so..korang buat ape time cuti tuh?






    Serononye bulan nih...aku suke sangat-sangat disember 2009..sebab tiap-tiap minggu cuti umum..dapatlah lama sikit duk umah..hehehe...tapi,aku nih pantang lama sikit duk umah..lepastuh kang biler balik kl..kejap je aku dah homesick balik...pantang je adik-adik aku online..chatting dengan die..sure aku cam tersentuh..hahaha...aku memang ati kaca...tapi aku tak boleh nak bendung..apa pun aku try juga key....



    Time nihlah bonda aku free nak rasa nikamt YES..sebab mak aku tak berpeluang cuti untuk disember nih..busy je memanjang bonda nih..nak wat camner..dah tuh kejenye..redha jelah... nihlah yang selau aku dengar dari adik-adik setiap kali aku balik hujung minggu..diorang bosan ya amat duk umah..haha..nak berjalan sendiri ayahanda pulak tak bagi...sian aku tengok adik-adik ku tuh..nak-nak si Chibby..memang tak boleh jauh dari ayahanda bonda ku..bukan Chiiby yang takut tapi ayahanda bonda yang tak boleh Chibby tak de depan mata diorang..hahaha

    So..Jumaat petang..lepas orang-orang lelaki balik sembahyang jumaat..kitorang 1 family pergi melaka berYES..hehe..ohh ye..lupe nak kenalkan..yang pakai short tuh sepupu aku..Aina nama die..time cuti sekolah nih die tidur umah aku..saje jenjalan..sebaya dengan si Iqa tuh..tapi tinggi die..sama dengan aku..tinggi betul die nih...



    Selain tuh, Mr Syukri pun joined kiotrang..die sentiase jugaklah joined mana-mane pergi..terutama kalo kena bawa 2 kete..sebabnye aku malas nak drive..hahaha..plus..sambil jenjalan dengan family..kire ngedate jugak lah kan.. 2 in 1..jimat masa...haahahaha..

    Time nih tengah berdiskus nak bawa frontier die ke bawa kete aku..sebab die nak bawa barang-barang die..die ade nak jumpe client die sekali..so..keputusannya..kitorang bawa pesona je...senang nak park..frontier besar sangat..

    0 comments: