Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

YES at Jonker Walk

  • Friday, December 25, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D





    Jonker Street atau Jonker Walk memang best..antara tempat yang menarik dekat melaka..aku suke tengok bangunan-bangunan kat Jonker Walk tuh...unik sangat..











    Bukan bangunan je yang korang boleh dapat kat sini...kat sini pun boleh buat aktiviti YES..bagi yang suke barang-barang hand made..korang memang patut datang sini..besi yang buruk-buruk tak berguna tuh diorang boleh macam-macam bentuk robot, keychain dan macam-macam lagi..

    Dan..tujuan sebenar aku datang sini, aku nak cari gula ketuk..kat Muar takde...sedap wooo gula tuh..gula-gula zaman aku kecik-kecik dulu...aku nak tunjuk kat adik-adik aku kecik bende-bende antik nih..kalo tak..sure diorang tak tahu pasal makanan-makanan lama nih...

    Selain tuh..kat sini..sape yang teringin nak cari terompah..datanglah sini..sini terompah die memang murah...tapi aku tak minat sangat nak pakai terompah nih..hehe

    0 comments: