Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Uniknye Pokok

  • Monday, December 28, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    Ade sape-sape kat sini suke tengok pokok? tengok keindahan alam flora nih sebenarnye dapat tolong kiter rehatkan mata taw..kiter patut jaga mata kite nih sebelum rosak..penting tuh..yerla, kiter dah guna khidmat die memanjang..bagilah die rest jugak...



    Tengah-tengah nak rest kan mata nih...ternampak pulak pokok-pokok nih...unik kan..patutlah pokok tuh subur eak...sebab die dapat baja asli weyh...tuh yang besar pokok nih...dalam nih pun sure cepat je hilang gas-gas yang tak diingini sebab pokok-pokok dah sedut dan bagi kiter oksigen..ha....bagus jugak idea nih..hahaha...i like~~~



    Pokok nih pun aku suke...sesuai untuk letak kat umah-umah banglo yang ade kawasan besar..nak kasi lebih sedap, pasang automatic sound bile ade orang cube nak nak ceroboh umah...bagus..bagus nih...idea bernas..tapi perlukan kawasan rumah yang luas yer..


    p/s : Tapi ibu punye bunga semua dah mati kena makan si rabbit..tak sempat nak besar...habis akar-akar sekali die tarik makan..

    0 comments: