Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

TV + Reverse Camera = Car's Accesories

  • Saturday, December 26, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    Nih Mr Syukri baru pasang dekat kereta die..hehe..best best...ade TV..siap untuk reverse camera...

    Waaa..pasnih jenjalan..aku tak mao drive...biar Mr Syukri jer drive..aku nak tonton DVD kat sebelah....kalo camnih jalan jauh pun tak rase woooo...siap boleh karoke lagi tv die nih...

    Bagi yang tak reti nak budget-budget jarak kalo reverse kereta tuh...patut pasang bende nih...kalo kereta mewah-mewah..bende nih memang dah ade..bagi kereta-kereta biase nih..korang boleh pasang juga..pergi je mane-menae kedai accesories kereta..sure ade censor cam nih...senang...

    Kirenye dekat tv nih..korang boleh nampak ape yang ade kat belakang kereta korang time korang under kereta nanti..

    Amacam? Senang tak? best kannnnn....



    TIme nih aku pasang New Moon...syooookkk woo..

    2 comments:

    The Devil said...

    i used to have it in my wira, but on 25th may 2007, my car kena broke into outside my house, the dvd player with lcd and another cd player kena stolen... since then i dont bother to pasang anymore...

    smiley said...

    The Devil : ohhh..really? ya arr..it will attracted pencuri to broke the car...