Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Tidak Kembar..Tapi Muka Sama..Semua Sama

  • Thursday, December 31, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    Chibby memang suke berkepit dengan akak-akak die..well nak buat camno...abang die selalu jauh nun sano...balik pun tunggu cuti panjang je...



    Actually, yang muke same nih Iqa dengan Chibby..serious..memang same..kalo si Chibby tuh pakai tudung sebelah Iqa pun pakai tudung..sure macam kembar..ade picture Iqa kecik-kecik..darjah 1 ke 2 cam tuh la...muke die cam muke adik...haha..ini diakui juga ayahanda yer lepas tengok gambar Iqa...hahaha

    Tapi biler kitorang semua ejek Chibby ngan Iqa si Kembar...dua-dua marah...hahaha...nanti dua-dua akan jawab, tak masal..nama pun kembar..jawapan pun same..hahaha..lahi lah suke kitorang dengki budak dua orang nih...

    Sebenarnye, Iqa lahir tahun 1996 dan Chibby pulak lahir tahun 2001..jarak umur jauh jugak..tapi boleh sepesen pulak muke die dua orang nih...haha...cetak sama maaa...

    Sure dua orang nih selalu gaduh..tak boleh sorang tuh dapat lebih...sure sorang lagi akan pot pet pot pet...dah paham sangat..sorang kuar jalan...yang sorang tak dapat jalan, pegi kunci pintu umah...ade dua orang nih kat umah tuh pun dah cukup riuh untuk family aku..haha..

    Tapi, bile baik...ya allah...bukan main peluk sakan..nak cakap rahsia..siap duk dalam bilik main bisik-bisik lagi...kitorang perhatikan je dua orang nih...

    Ni la die bongsu lelaki..dan bongsu perempuan keluarga Jamaludin aka SHJ's siblings..

    6 comments:

    kenwooi said...

    haha.. all staring at Facebook??? =P

    kenwooi.com

    smiley said...

    kenwooi : haha..ya arr..they all played quizes at facebook..then later compared each other...

    lily lotus said...

    cool laa..dok hadap sesama FB tu

    smiley said...

    lily lotus : hehe..memang pun...tapi kalo gaduh...ya allah...puting beliung jadinye

    Mr. J @ pengerindu.com said...

    ingat masa kecik3 mr j dulu...

    smiley said...

    Mr J : hahahaha...saat paling bahagia kan kecik2...