Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Sah!! Awal Ehem..Ehem Scha

  • Monday, December 21, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Ohhh...sebelum nih diorang cuma cakap kawan je..tak lebih dari best friend..tapi.....setelah baca laman nih..terkejut makkk...memang siap ade bukti lagi.....


    Dalam laman nih juga ade tunjuk sedutan dari program tv galaksi..dalam tuh ade pasal Fahrin yang disoal mengenai program tv sehati berdansa..dalam tuh kan Fahrin dengan Scha n Awal jadi pengacara..so macam mana si Fahrin nak hadapi tuh semua?

    Peh, sebelum nih mati-mati lah aku ingat Scha nih mangsa kepada Fahrin..yelah..dari Linda sampai ke Scha..ade je masalah..bile dah plan nak kahwin..sure tak jadi and terputus hubungan diorang..korang perasan tak?

    Aku banyak ikuti perkembangan gosip cinta 3 segi diorang nih..dan terdapat bukti-bukti yang menunjukkan memang Scha dengan Awal ade ape-ape...ini terbukti dari tweet-tweet mereka..

    Ke Scha nih saje je berlakon nak sakitkan hati Fahrin atau nak jeleskan Fahrin?hurmmmmm.......boleh jadi jugak kan..

    1 comments:

    a Y u said...

    wah,ex-bf n bf same sehati berdansa..hikhikhik..