Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Percintaan Unik Monyet dan Ayam

  • Wednesday, December 16, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Serius..agak unik..tapi kisah benar..agaknye tuh yang wujudnye citer macam cat-dog..tapi kali nih korang boleh bayang tak separuh badan monyet..separuh lagi ayam?



    Percintaan unik ini berlaku di Jawa Timur..kalo manusia, maybe kiter boleh bayang si lelaki bertindak gentleman ke pandai berkata-kata ke ape kan..nih kalo en monyet nih..aku tak dapat bayang macamana die berjiwang-jiwang dengan cik ayam nih..dah la memasing cakap bahasa memasing..takde bahasa international lagi..

    Itu yang orang cakap cinta itu buta..nih la contohnye..perasaan tuh boleh timbul untuk sape je tanpa mengenal asal-usul masing-masing..

    Menurut tuan kepada dua haiwan nih, die jumpe en monyet kat tepi jalan..jadi die bawa lah balik umah untuk bela..dan en monyet ini telah dikurung dalam sangkar hampir sebulan kerana keliarannya..

    Tapi lepas sebulan, en monyet telah jinak..siap boleh menari-nari goyang punggung lagi..ha...lepas tuhlah..tuan haiwan ini nampak cik ayam mula tidur di sangkar en monyet..dahsyat kan.....tapi unik...

    BUkan tuh je yer..yang lebih romantik lagi bile en monyet sentiasa memeluk dan mencium cik ayam..waaaaa.....hebat betul perasaan en monyet dan cik ayam..

    Banyak betul perkara yang unik-unik berlaku sekarang nih kan...

    2 comments:

    Mr. J @ pengerindu.com said...

    wah, menarik cinta Monyet nih. ayam tu pun siap layan lagi monyet tu..

    www.pengerindu.com

    smiley said...

    Mr J : tau xpe...unik sangat kan hubungan nih...nampak romantik jugak..hehe