Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Nak Rumah Idaman?

  • Monday, December 28, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Semua orang berimpian nak umah sendiri..senang bile ade umah sendiri nih..kiter boleh buat macam-macam kiter nak pada umah sendiri..tapi semua bergantung pada kocek memasing la kan...aku sendiri mempunyai impian...









    Tapi aku tidak berimpian untuk memiliki umah ini...



    Mahupun yang ini...picture pertama tuh, aku rase memang unik..tapi aku tak nak umah dalam nih...ia membayangkan aku duduk dalam kasut..sure aku rase tak boleh bernafas..

    Picture kedua nih pulak...aku rase pening kepala kalo umah aku macam nih...aku nak ade umah sendiri supaya dapat berehat dengan tenang dan aman...kalo macam nih..macam lagi tambah penyakit pulak...



    Yang nih...hurmmm okielah...boleh diterima kot..tapi still tak buat aku asyik nak balik umah..



    Yang nih pulak...hurmm..okie gak...hahha...tapi aku rase makin tak matang pulak kalo duk umah cam nih...

    Sebetulnye...umah idaman aku cukup sempurna bile umah yang aku duduk..ade family aku...balik umah nampak family sendiri..cukup menenangkan...macam mana pun bentuknye...aku tak kisah..janji tak terlalu besar dan terlalu kecil..sesuai untuk keluarga aku dan semua berada dalam keadaan selesa..

    1 comments:

    a Y u said...

    BESHNYE KLU DPT UMAH CAMNI..UNIK..HIKHIKHIK..