Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Mixture of 2009

  • Thursday, December 31, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Hari ni merupakan hari terakhir untuk 2009..esok, kiter akan membuka lembaran baru untuk tahun 2010..jika kita putar balik ke 1 Januari 2009......







    Untuk diri aku sendiri, banyak perkara baru aku alami pada tahun ini..banyak perkara aku belajar..sure la ade seronok..ade sedihnye..kadangkala gembira pun keluar air mata..apetah lagi kalo bersedih..sure meleleh..



    Tahun nih jugak aku belajar untuk menjadi gagah..sama ada dari segi dalaman mahupun luaran..bak kata member aku, taufiq..menangis tuh senjata wanita, ko jangan sewenang-wenangnye gune senjata ko..nanti orang akan tahu kelemahan ko

    Kata-kata tuh die bagi aku time aku form 5 lagi..sampaii sekarang aku pegang kata-kata tuh..tapi ade mase..aku tetap gagal mengawalnye..akhirnye jatuh juga..



    Tapi semoga tahun 2010 nih..aku makin bijak mengawal senjata aku tuh..

    Buat family aku..keadaan adik-beradik aku semakin tersusun apabila bonda ku selamat bertukar tempat kerja ke Muar..tak lah die nak ulang alik Putrajaya-Muar lagi..



    Dan untuk tahun 2009, aku dengan rakan-rakan yang lain akhirnye dapat konvo..setelah setahun tunggu dewan baru tuh siap..and..kitorang lah perasmi dewan Utem yang baru tuh..



    Ape lagi yang jadi ek?hurmm..okie..aku dapat kereta..harta pertama ku..semoga tahun akan datang lebih banyak peluang nak kumpul harta..

    Umur memasing meningkat..Chibby nih dah nak masuk 9 tahun 2010 nih..makin meningkat..makin kecik pulak aku rase budak nih..hehe..nak buat macam mana..dielah paling kecik kat umah tuh..die lah racun..dielah penawar...



    Dan buat Mr Syukri, banyak kami tempuhi sama-sama..segala suka duka kami share..alhamdulillah, segalanya kami atasi..dengan izi-Nya, meningkat juga umur hubungan kami..kami berharap dan berdoa agar umur itu akan terus meningkat..

    Ramai dah tanya kami bile?haha..bile ape? bile nak follow macam raka-rakan yang lain..

    Hanya satu jawapan aku dengan Mr Syukri, Insya-Allah..biarlah rahsia dan kejutan buat semua...haha...

    Akhir kata, selamat tinggal 2009..segala kenangan dan memori 2009 sentiasa terpahat dalam ingatan..

    Welcome 2010..hopefully more luck will come..semoga segala yang dirancang berjalan lancar..kepada pembaca Triplesmiley, Happy New Year dan terima kasih kerana sudi menjadi teman untuk aku memberi luahan..thank you so much..

    2 comments:

    kenwooi said...

    well, no matter what, it'll be a memorable year for you eh..
    happy new year 2010! =D

    kenwooi.com

    smiley said...

    kenwooi : ya..happy new year to u too..may all your dream will come true ^_^