Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Misha Omar Bakal Ganti Krisdayanti disisi Anang

  • Monday, December 7, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Semua dah tahu kan pasal kes rumah tangga artis seberang sane kan..Biler dah cerai, sekarang tibe memasing mencari pengganti pulak..yang dah ada pengganti tuh senyap jelah..nih yang belum ada pengganti nih yang nak jadi kontroversi pulak nih kang...





    Pagi nih tadi aku terbaca dalam laman web ni, pasal Anang ni..

    Setelah sedih dan kecewa dengan kes rumahtangga die dengan Kris..Anang kini sedang mencari seseorang untuk menggantikan Kris..



    Dalam kes ganti-mengganti nih, nama Misha Omar macam terdengar-dengar pulak dinaikkan..Oitt...kak Misha, akak nak ke ganti tempat Kris tuh?

    Sebenarnya, bab ganti-mengganti nih pasal ganti untuk berduet nyanyi la..bukan duet untuk hidup diorang..tapi tak tahu la pulak kan lepas tuh nanti..yerlah, dah banyak habiskan mase same-same nih..mane tahu dari mata jatuh ke hati pulak ke..tapi, peminat Misha setuju tak kalo kak Misha berpacaran sama Anang?

    Dari segi nyanyian, kak Misha nih memang hebat arr dan pada aku okie la kot nak duet dengan Anang..suara kak Misha nih pun mantap per..lagu-lagu die selalu jugak masuk muzik-muzik, anugerah juara lagu dan macam-macam anugerah lagi la kan..

    Tapi bab-bab hidup, hati, perasaan tuh..tepuk dada tanya selera la...

    0 comments: