Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Lelaki Lapah Daging..Perempuan??

  • Thursday, December 3, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    Sewaktu bersidai kat rumah atuk mi....





    Inilah die agenda pertama kami sewaktu Raya Haji..memang tradisi..tiap-tiap tahun..rumah atuk mi first sekali yang akan kami kunjung..lepas tuh baru umah atuk mak..

    Untuk pengetahuan korang, atuk mi adalah atuk belah ayahanda..atuk mak pula adalah atuk belah bonda..umah kitorang boleh dikatakan dekat..sebab tuh satu hari je boleh pergi kedua-dua belah..

    Raya Haji kitorang tak pergi rumah semua sanak saudara..cukup sekadar rumah atuk-atuk je yer..



    Waktu nih yang lelaki semua tengah lapah daging lembu yang baru disembelih..uamh atuk mi nih luas..ade padang..jadi sembelih lembu pun dalam kawasan umah jugak la..

    Kitorang yang perempuan tengok dari jauh yerrr..hehe..aku for sure tak pergi dekat la..mau aku pengsan tang tang situ juga sebelah lembu nanti..huhu..

    Gambar atas nih semua adik beradik perempuan aku yang pakai tudung..yang kecik tak pakai tudung tuh Azian..adik sepupu kitorang..sebelah aku, Azira, Iqa dan Syaza..





    Yang Azira dengan Iqa nih memang pantang diorang la biler bagi peluang bergambar..banyak giler diorang snap-snap time kat umah atuk mi nih..nanti aku tunjuk kat korang yer...



    Bonda yang tengok anak-anaknyer posing sane sini juga teringin nak joined sama..haha..time nih aku dah mula rimas ngan baju aku pakai tuh..nampak kan aku dah bersengseng lengan baju tuh..almaklum..harapkan time kenduri ngan raya je aku pakai baju kurung nih..hehe

    0 comments: