Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Kehangatan Fahrin-Scha-Awal

  • Wednesday, December 23, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Kalo memula hubungan Scha ngan Fahrin putus..masing-masing semua nak jawab no comment..dah takde jodoh la..ape lah..semua tak nak citer...

    Tapi sekarang nih...menjadi-jadi pulak..semua orang nak bukak citer..ape kes? ha...nih la akibat konon nak rahsia..tapi tak pandai simpan rahsia...





    Semakin hangat betul kisah cinta 3 serangkai nih..kalo dulu semua nak mengelak dari wartawan..tapi sekarang..semua nak dedahkan hal sebenar..masing-masing ade cerita masing-masing..

    Dunia makin maju..banyak social network sane sini skg nih..artis pun tak ketinggalan meluahkan ape yang terpendam dalam hati dalam twitter mereka..twitter nih boleh jadi privacy jugak..kalo mane-mane atau sesape diorang tak nak follow..kiter boleh block je..tapi silap la kalo mereka tak block..mereka luahkan yang privacy-privacy nih..kantoi lah..

    Twitter nih boleh di connect kan ke facebook and even yahoo messenger..so..semua cerita amat mudah tersebar pun..

    Berbalik kepada kisah cinta 3 serangkai nih..sekarang nih..yang A kata B salah..yang C pulak kata si A tak reti jaga..semuanya masih tak jelas..tapi masing-masing main klu-klu...aiyoo..memang nak suh peminat ke wartawan semua nih jadi part time penyisat la nampaknye nih..tapi kang kalo dah terbukti..jangan memansing nak nafikan pulak yer...

    3 comments:

    lily lotus said...

    ada yang gi cucuk2 montot diorang kot..

    smiley said...

    lily lotus : a'aa la..rasenye pun cam tuh jugak...

    a Y u said...

    macam2 la diorg ni..