Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Isu Remy Kena Pukul Kini Terjawab

  • Tuesday, December 15, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    Lepas naik je isu Remy kena pukul di Istana Budaya..macam-macam berita yang berkaitan dengan die naik..kesian aku tengok si Remy nih..

    Baru je nama nak naik dalam dunia lakonan..dah timbul pulak kes Remy kena pukul..

    Kalo korang tahu sape punye angkara yang pukul Remy nih sure boleh terkejut..budak sebaya adik aku woo yang pukul die..dahlah tuh kecik je pulak tuh..ha...nak tahu sape? itulah die yang berlakon dalam Nue Kasih yang jadi Sarah..hee...ntah-ntah memang sikap sebenar macam watak Sarah tuh kot..haha...ntah..aku tak tahu..

    Aku rase Remy tak membalas pukulan Umi nih sebab tak nak jadi dayus kot..so, tuh yang die redha je kena pukul..

    Punca Remy nih kena pukul sebab sehari sebelum dipukul Remy bengang dengan Umi then lepas tuh die tercampakkan telefon Umi..lepas tuh, atas rasa bersalah, Remy minta maaf dan berjanji akan gantikan yang baru..Tapi Umi tak boleh terima lalu bertindak di luar kawalan..untuk mengelakkan pukulan dari Umi, cincin yang dipakai Remy terkena muka Umi...dan sebab itulah..Remy dipukul oleh abang Umi keesokan harinya..


    4 comments:

    a Y u said...

    sbb tu ke..?ish3...

    smiley said...

    ayu : a'aa..haha, budak lagi tuh

    nn said...

    wah. bole plak smpai cm tu sekali. isy isy isy

    smiley said...

    nn : a'aa..dasat kan...tapi skg nih byk dh isu yang kuar..tak tahu mane satu yang betul