Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Filem Baru..Tayangan Disember 2009

  • Friday, December 4, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Kepada kaki-kaki wayang..bulan disember nih boleh tahan banyak movie nak ditayang nih..semalam je dah tayang filem arahan Mr Afdlin selepas Papadom..My Spy..

    Filem seterusnya yang akan ditayang bulan Disember nih.....





    Sebuah filem arahan Azmi Mohd Hata yang bakal ditayangkan pada hujung Disember nih..kalo tak silap 31 Disember nanti..

    Tajuk filem nih agak fantasi..begitu juga dengan jalan ceritanye..tajuk filemnye Duhai Si Pari-Pari..biler dengar je tajuk die sure korang dah boleh bayang kan jalan cerita filem nih macam mana...

    Setakat nih, Malaysia punya filem kalo buat citer-citer fantasi nih masih belum lancar la dari segi gambar dan pergerakan filem tersebut..tapi tak salah kita mencuba kan..dari situ kiter akan tahu kekurangannya..lepas tuh boleh tingkatkan lagi kualitinya..betul tak?

    Berbalik kepada filem Duhai Si Pari-pari nih..hero nyer seperti dalam gambar kat atas tuh..wahh semenjak dah jadi ayah nih..bertambah-tambah rezeki die..orang kata rezeki anak..hehe..



    Cam biaselah, ade hero..ade heroin..heroinnya si adik manis Liyana nih..die nih la yang melakonkan watak pari-pari tuh..macam mana si Liyana nih lakonkan watak pari-pari..sama-sama kiter tunggu tayangan die..ade watak terbang-terbang..sayap-sayap tuh kot......



    Ha...nih pun sama macam Que..lepas kahwin, berseri-seri je..murah je rezeki..hisk..adakah ini bermakna, apabila berkahwin..rezeki berlipat-lipat kali ganda?hurmmm....

    Nabila pun berlakon dalam citer nih..dalam citer nih die jadi watak jahat..die nak kikis harta si Que tuh nanti..



    Ha....yang nih sape tak kenal..sekarang nih sedang berada di carta teratas..hero drama Nur Kasih..aku memang minat giler kat Remy nih dari die berlakon citer Sinderela lagi..hehe..pada aku die nih macho woo..lebih bertambah-tambah minat biler tengok drama Nur Kasih..even memula cam tak berperikemanusiaan..tapi lelame pastuh...jadi cam romantik..waaaa....suke..suke die...hehe..Mr Syukri, jangan marah yer..die macam awak..tuh yang saya minat die..hehe

    Dalam citer nih, Remy nih bersekongkong dengan Nabila..nak bolot duit Que..eah..kalo tak silap nih first movie Remy berlakon kan?kalo salah sile betulkan yer..aku pun tak pasti...

    So, nantikan filem nih di pawagam nanti...

    Remy..Remy..hehe..u berlakon best la..

    ^__^

    4 comments:

    PiNk ButTeRfLy said...

    pari2?

    mesti macam ngarut2 sikit. hehe..

    tapi ade liyana jasmay yg kiut!

    black_mel said...

    wahhh...dh tyg ker?

    smiley said...

    black_mel : belum lagi..31 nanti..hehe

    smiley said...

    pink buterfly : hehehe..macam ngarut la jugak..tapi ade remy..tuh yg cam semangat je nak tengok..hehe