Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Dulu Miss..Sekarang..Mrs..

  • Tuesday, December 1, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    Dah hujung-hujung tahun nih..ramai pulak yang kahwin..yang tunang..ramai..ramai..

    Bagi yang telah pun melangsungkan perkahwinannya, aku ucapkan selamat pengantin baru la yer..semoga korang kekal ke akhir hayat..

    Bagi yang bertunang pulak..tahniah..





    Bagi warga Utem..terutama fakulti teknologi maklumat dan komunikasi..pasti kenal dengan lecturer yang bernama Miss Aina kan..orangnyer kecik-kecik comel-comel tuh..

    Hari Ahad 29 November yang lalu, aku dengan Mr Syukri joined konvoi ke rumah miss aina..hanya aku dan mr syukri je yang dari johor..shasha, fida, sarah dan kak ummu dari kl..sebelum bertolak berkumpul di rumah ain..

    Mr Syukri yang agak segan apabila tiada lelaki yang joined konvoi nih berasa lega setelah mendapat tahu amir pun turut serta joined konvoi nih..haha..tuh la nak ikut sangat..nasib baik amir ade..die dengan amir pun dah penah kenal before nih..so tak lah die segan sangat..hehe



    Sampai je rumah miss..miss dah setle bersanding dan makan beradap pun selamat dah..die tengah bergambar dengan warga-warga utem jugak..tapi tak sama group konvoi dengan kitorang la..tuh group thong semua..

    Lepas jumpe miss cakap tahniah..kitorang makan...pergh...memang semua berubah wajah okie, apabila duduk kat meja makan..aku makan dua-dua jenis nasi yang diidangkan..haha..lapar giler weyh..nasi putih dengan nasi minyak..lauk-lauk macam rumah orang kawen biaselah..ade ayam..ade daging..kari semua tuh..fuh..giler nikmat dapat makan...semua makan bertambah eah...ade yang lebih dari aku pun ade..haha...



    Tengok..berlapis-lapis pinggan kitorang habiskan...memang buat muka tak malu seyh..makan je....



    Lepas makan, sesi bergambar pulak..







    Dari kat pelamin sehingga keluar rumah kami asyik bergambar dengan miss dan suami terchentanye..aku rasa nasib la bilik pengantin kat tingkat atas..kalo tingkat bawah..bilik pun kami nak bergambar jugak..hahaha...

    Ape-ape pun saya ucapkan miss aina sentiasa bahagia bersama suami terchenta hingga ke akhir hayat..hehe..pasnih tengok miss dengan baby pulak..hehehe

    0 comments: