Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Disember..Bulan Orang Mengawan..aka To Next Phase

  • Tuesday, December 8, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    Waaa...bulan disember..bulan yang amat sesuai untuk psangan-pasangan beralih ke fasa hubungan yang seterusnya.....

    !-- more -->



    Tetiap minggu dalam bulan disember nih, memang dapat makan tengah hari free je...itu pun sampai dah kena push-push masuk dalam perut aku nih...



    Baik sedare, member-member...semua berebut nak buat majlis bulan nih..yerlah nih kan musim cuti sekolah...



    Time nih aku sangat busy drive keter ke sane ke sini berebut masa untuk ke majlis-majlis..so yang bergambar cume adik aku, Iqa yang nih jelah..rajin sangat bergambar..Kitorang satu family ada masa sampai terpakse berpecah...awak pergi sane, awak pergi sini..hantar wakil..

    Orang lain busy buat kerja carik duit..kitorang pulak busy cari makan...

    0 comments: