Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Contest Melaram Dengan Handbag..Im Joined!

  • Sunday, December 6, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facabook reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Aku yakin majority perempuan dalam dunia nih semua adda handbag..apa lagi yang korang boleh buat dengan handbag korang selain korang bawa die ke hulu ke hilir??






    Handbag nih banyak betul gunanya pada owner die kan..dengan handbag jugaklah korang boleh dapat hadiah taw....ha..nak tahu macam mana?



    Korang nak hadiah jugak? jom joined contest kat blog kak Fiza nih..



    Aku berminat nak joined contest nih..rasa seronok pulak aku rase..boleh jadi anak didik tyra banks tak dalam gambar-gambar nih?hehehe...teringin rase nak pose macam model-model dalam america's next top model tuh..tapi apekan daya......



    So, macam mana? Okie tak buat macam nih?okie, kak Fiza..boleh tak melaram camnih? Boleh kasi saya menang tak? hehehe...

    3 comments:

    AD J said...

    cun giler...hahaha

    nn said...

    congrates sebab shortlisted as top 10 :)

    smiley said...

    nn : thanx nn ^_^