Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Contest Gaya Tudung Menawan

  • Thursday, December 10, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    Contest...contest..yeay!! aku suke joined contest..

    Kali nih aku joined contest dari Kak Afidah Arif pasal memperagakan tudung..pakai tudung dengan menawan gituuuu...hahaha...so, pakai gaya camnih camne?okie ke?

    Nak joined jugak? click sini



    Kebanyakan gambar aku pakai tudung macam biase je..sarung-sarung je macam tuh..cume yang nih je gaya aku bertudung lain sikit..siap dengan topi ala-ala Michael Jackson lagi..ha..tuhlah duk kemaruk sangat ngan MJ..kan dah kena badi die..



    Pandangan sisi..dari sudut tepi..nih yang akan korang nampak..tak puas lagi? meh tengok sudut lain pulak..



    Nih sudut belakangnye pulak...

    Nak tahu cara aku pakai nih?

    Senang giler...Camnih....



    Sekarang nih memang tengah musim semua orang pakai selendang kan..ha, korang beli la selendang..warna ape tak kisah la..ikut suke..aku suke hitam sebab senang match dengan yang lain..lagi pun tema aku time pakai nih black and white..

    Lepastuh, bile pakai tuh..biasenye kiter ikat atau pinkan die kat depan kan..bawah dagu kiter tuh..tapi kali nih korang bawak ke belakang pulak..pin kan die kat belakang..dekat tengkuk korang..

    Lepastuh, yang berjela-jela panjang mengurai tuh korang pusing-pusing kan..lilitkan die agar nampak kemas..pusing-pusingkan antara satu sama lain..dan matikan pusingan tersebut dengan pin..pastikan pin tuh kat belah belakang..

    Dah sian semua tuh..pakailah topi MJ nih...



    Amacam? Senang kan...Jadi, bukan lelaki atau perempuan tak bertudung je boleh buat gaya MJ..perempuan bertudung pun boleh jugak..

    7 comments:

    firahadifa said...

    owhh.. macam model! good luck yer..

    Nanti letak banner contest ngan linknyer kat side bar ye

    syarifah nadiah alhadi said...

    wow..kreatifnye...x terpikir bole pakai camni ek..nampak smart sgt...;)

    smiley said...

    kak firahadifa : hehe...xdelah..nih main bantai je..okie..thanx eah kak...dah letak dah banner

    ^_^

    smiley said...

    syarirah nadiah alhadi : thanx ^_^

    time nih tengah kemaruk MJ..tuh yg main terjah je..hehe

    Sarah Ezeeliya said...

    waha!!kompem ko menang pia!!

    smiley said...

    Sarah : hahaha..harap2 la...hehe..cube nasib je nih

    a Y u said...

    gorgeous..!!!!hehehe..