Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Christmas..Holiday..YES!! I Like..

  • Friday, December 25, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    Sape yang tak suke kalo dapat cuti...masing-masing semua rancang macam-macam program..baik yang bujang mahupun yang berkeluarga..



    Malam tadi gantung stokin tak? Hahaha..bile christmas ke aku teringat zaman kecik-kecik dulu..terlalu banyak sangat aku dengan adik-beradik aku tengok citer western nih..sampai banyak juga kami terpengaruh..kitorang memang gemar bile christmas..pastuh malam sebelumnya ape lagi..memasing semua susun stokin bergantung kat dinding..konon-konon nak hadiah...tapi..bile bangun sok pagi..biler check takde...hampa muka masing-masing..



    Lepas tuh, biler dah besar sikit..kitorang tak stop pun buat keje nih..tapi cara ade tukar sikit..hahaha...kitorang sangkut stokin awal-awal..before tidur..kitorang letak sendiri ape yang kitorang nak dalam stokin tuh..esok bangun pagi pura-pura dapat hadiah..hahaha..padahal memang dah tahu hadiah tuh..rase cam bangang pun ade gak bile ingat balik bende tuh semua..haha..lawak..lawak...

    Dulu-dulu, time christmas, family aku akan pergi shopping complex..bawa jumpe santa..konon-kononnye la..yerla..kalo jumpe santa nantikan dapat chocolate..belon..tuh yang nak tuh..padahal..boleh je beli sendiri chocolate tuh semua..tapi seboleh-boleh nak dari santa..

    Tapi sekarang...bile dah makin besar..semua tuh aku dah tak buat la yer..malah..takde beza perasaan tuh..cume bile dapat cuti macam tahun nih..jatuh pada hari jumaat..so, panjang la sikit cuti aku minggu nih..tuh la yang seronok..lama bersama family..



    Wish you merry christmas..wish you all the best and happy holidays

    2 comments:

    shengfatt said...

    yups, hapi holidays!!!! nanged u! nang this to read about my DARK Christmas!

    smiley said...

    shengfatt : ya...happy holidays!! ha...dark?waaa...