Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Bile Yang Tua Bertukar Menjadi Budak..

  • Wednesday, December 2, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    Pernah tengok orang yang dah bermisai berjanggut jadi budak balik? Nikan bukan berlakon tapi betul-betul....jom tengok gambar die..





    Inilah orangnyer..biler dengan Chibby..confirm Haziq nih bertukar jadi budak-budak..ade mase cakap pun konon-konon cam pelat-pelat..pastuh adik die pun ikutlah...



    Kalo anak-anak Jamaludin nih dah berkumpul..inilah yang jadi..rumah boleh jadi tunggang langgang..tak sampai 1 jam berkemas..ade je yang tukang huru-hara kan...yang sedapnye..tukang huru-hara tuh bukan budak lagi...dah boleh jadi bapak budak dah..



    Tengok tuh...agenda abang ngan adik dah start..time nih aku yang tengok pun ketawa sampai berair-air mata..ayahanda yang selama nih kalo die tengah tengok tv..mane boleh bising-bising..sure kena marahnyer..tapi time nih..memang suasana bising giler..ayahanda mata yang tengok tv oun boleh sengih-sengih..ceh-ceh abah...pasang telinga yer..ke tengok dengan ekoran mata..hehe



    Si abang nih rajin betul melayan kerenah si adik nih..hurmm yela...abangnye pun balik tak lama nih..pas raya haji balik kedah semula..



    Tapi memang lasak kan budak laki main-main..aku tengok sampai menggelongsor atas lantai tuh..hish...ngeri pun ade tengok..takut kena bucu meja ke kerusi..aku cakap pun bukan jalan..diorang kalo dah main..dah tak hirau orang keliling dah..



    Pedang-pedang tuh semua Chibby punye..beli tuh untuk fancy dress die yang program kfc tuh la..lama dah Chibby nih tak beli mainan sebenarnye..tuh bile dapat..hish...kemaruk habis..



    Bukan pedang je yang ade..satu set alat ninja sekali semua ada..yerla..tema fancy dress die pun ninja kan..



    Nih la die..bile abang dengan adik yang jarak umur die 11 tahun..nih la yang jadi..

    2 comments:

    lily lotus said...

    juling mata tengok, tak baper nak clear pic..kegelapan..hehe

    smiley said...

    kak Lily : hehe...a'aa sebab amik nih tangan tgh terketar-ketar..hehe