Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Bile Selangor Cuti...Apa Kaitan dgn Penang?

  • Monday, December 14, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    Blog aku juga bercuti..sebab tuh 3 hari bersawang dah blog aku..mana aku hilang selama 3 ari tuh....?





    Selama 3 ari tuh juga la aku joined office trip ke penang..seronok...lame dah tak pegi penang..last pegi time amik Chaza kat Matrik Penang..tuh pun tak jalan mane sangat..round area town die je..







    Kali nih percutian aku ke Batu Feringgi..best..hotel die..pemandangannye..segalanya la..aku enjoy sangat..even bukan dengan family..hehehe..still rase enjoyed..

    Memule tuh memanglah rase macam berat je..sebab tak balik Muar minggu nih..tuh pun ari khamis, aku rasa homesick giler..sebab petang tuh aku borak dengan Chibby gune YM..banyak pulak die ngadu..boring sane la..boring sinila..huhu..sian diorang..cuti sekolah diorang duk umah..aku pulak berjalan..

    Tapi ape kan daya..aku nak bawa die..Bonda pulak tak bagi..huhuhu..tuh yang buat sedih sikit tuh..tapi tak pelah..aktiviti kat penang pun seronok..sampai tak larat nak bangun pagi..rase sayang nak tinggalkan katil die yang nyaman..hahaha..

    Nak tahu ape aku buat kat Batu Feringgi? nanti yer..nanti aku upload..

    0 comments: