Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Awas! Orang Lain Dengar Perbualan Anda Melalui Telefon

  • Thursday, December 10, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    Ape korang rase biler baru lepas berbual kat telefon..tapi biler nak off call je..dengar orang kutuk-kutuk korang?





    Ape korang rase ek? ade sape-sape berpengalaman macam nih ke?

    Bayangkan kalo korang baru lepas gayut dengan kekasih hati..baru lepas berjiwang karat semua nih..pastuh nak off call la kan..tapi bile nak letak je...jeng jeng...semua kantoi..si kekasih hanya persendakan korang je..hanya nak main-mainkan je..lebih sakit hati kalo si kekasih nih siap buat macam nak muntah lagi...pergh.......sakitnye aiiii....

    Korang pernah kena camnih tak?

    Aku setakat nih alhamdulillah..aku tak kena lagi..tapi ape yang aku kena lain sikit..

    Zaman dulu-dulu..time baru memula nak bercintan-cintan nih..kitorang selalu fight sape ngantuk dulu time gayut..korang bayanglah time tuh pun gayut area pas 12 tengahmalam..mane tak azab tahan ngantuk kan...

    Adalah dua tiga kali peristiwa nih berlaku..kalo tak aku buat..Mr Syukri buat..macam nih, borak-borak jugak..menguap pun yer jugak..mate pun makin kuyu dah nih..jam dah tunjuk tengah pagi nih..kalo macam nih buat sembahyang sunat kan bagus..hehehe..tapi, bertuah..benda lain pulak aku buat..ok, berbalik pada pengalaman aku..ape korang rase bile korang rancak berbual..tapi dijawab dengan dengkuran?mule-mule senyap je..lame-lame dengar dengkuran..mule-mule kena tuh cam geram jugak..tapi lama-lama tergelak sendiri..hahaha..

    Korang pernah kena situasi macam nih tak?

    6 comments:

    farah said...

    kalau call aku tak sure la telco company ade simpan log x. tapi kalau sms, mms, mmg ade..boleh bace segala macam msg jiwang karat..gagagaga.

    smiley said...

    farah : hahaha...nih mesti ko ade baca org punye sms mms kan?heeeeeee...bahaya betul....hahahahaha..ape ayt paling jiwang ko jumpe?

    farah said...

    haha.bace sms mms org buka job scope aku..gagaga.

    smiley said...

    Farah : bagus..bagus..pekerja yang beretika ko nih

    Aidi-Safuan said...

    hahahha...tensen2

    smiley said...

    aidi-safuan : nape plak nak tense?pnh jd mangsa ke?