Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Awal Ashaari Joined Malaysian Idol

  • Thursday, December 17, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Ramai betul artis kiter sekarang nih nak jadi artis...pada aku, baguslah..sekarang nih..janji minat, dan kiter boleh buat plus ia mendatangkan duit..ape salahnye kan...



    Tapi..aku tak sangka Awal nih sebenarnye nak jadi penyanyi sebelum nih..tapi dah tertulis..rezeki die pada lakonan dan model..tuh yang kiter kenal Awal nih sebagai pelakon..

    Sebenarnye, sebelum masuk dunia seni nih, Awal ada joined program realiti..Malaysian Idol..disebabkan die ada rupa..dan peminat pun ramai(perempuan la kann....)tuh yang offer lakonan tuh sampai kat die..

    So sekarang nih...dengarnye, Awal nak try buat album pulak..dan die sedang bincang-bincang dengan komposer tanahair kiter..Awal minat dengan lagu yang berkonseplan Pop Ballads..

    Ape-ape pun..aku doakan lah hasrat Awal nih tercapai dan berjaya..hehe...tak dapat bayang suara Awal nyanyi camne...

    8 comments:

    Mr. J @ pengerindu.com said...

    ahhh.. aku tak suka awal ni... huh..


    www.pengerindu.com

    smiley said...

    Mr J : hehe..knape tak suke awal?

    Mr. J @ pengerindu.com said...

    sebab dia lelaki,. ehheeh

    Johny Tim said...

    haha ade gak yg x suke kan..
    Visit Johny Tim Blog

    nn said...

    awal ni macam2 dia buat. berniaga dgn dynas la. pengacara la. hebat.

    Mr. J @ pengerindu.com said...

    kalau dia perempuan , aku sukelah. haha

    smiley said...

    mr j: amboi-amboi mrj...kalo zizie suke je...kalo awal...tak suke memanjang yer

    smiley said...

    nn : a'aa...die serba boleh..yelah zaman skg nih kene bijak cari duit kan..