Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Yahoo Malaysia Contest

  • Wednesday, November 18, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    Another contest from Yahoo! Malaysia..who want the prize? Caranye sangat-sangat mudah......






    Aku dah dapat dah..hadiah nih..aku dapat sekali dengan tiket wayang tuh..tapi sekarang nih untuk tiket wayang dah abis la yer..cume sekarang nak bagitau hadiahnye pas percume untuk party YOUREKA..

    Party tersebut akan diadakan pada hari Rabu depan bersamaan dengan 25 November..bertempat di Capsquare, Persiaran Capsquare..Antara program time party tuh ialah live performances dari Lapsap, Urbandub, Inspirational Joni dan DJ Inquisitive..Selain tuh ade jugak antastic giveaways and goodies to be handed out..

    Yang penting..contest nih takde dateline..selagi stok masih ade..selagi tuh korang boleh dapat pas nih..

    Caranye still same macam yang aku buat untuk dapat tiket nih..korang boleh refer pada entry nih caranye..cume yang beza..kali nih korang kene carik tiket berwarna hijau..senang kan? tak perlu jawab soalan..cume perlu bagi maklumat diri sahaja..amcam? mudah kan..

    Untuk mulakan langkah memenangi pas ini..click la sini http://malaysia.yahoo.com/

    So, ape tunggu lagi..jom sertainye..

    0 comments: