Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Whoooo...Gambar Tunang Umie Aida

  • Friday, November 20, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    Cantikkan kak umie masa die tunang..aku suke tengok majlis die nih...serba biru...sejuk je rase tengok majlis die nih..hehe..(cube mengaplikasikan penggunaan dan pengaruh warna pada mood lepas baca entry kak Red..hehe). Tapi korang ade nampak wajah-wajah tunang die time tunang tuh? takde kan?? hehe..penyegan tul tunang kak Umie nih ek...tapi..aku dah jumpe dah tunangnye....jom tengok.....



    Tak sabar betul korang ek nak tengok tunang kak Umie...jeng..jeng...jeng....



    Inilah die si jejaka yang berjaya menambat hati kak Umie nih..Tiada ape nak dikomen..setiap orang ada pandangan masing-masing..mata masing-masing...Aku suke cara diorang nih..kasi silent je hubungan diorang selagi belum ade ikatan..nak try ikut tapi tak boleh...hehe..

    Semoga kak Umie dan tunang cepat-cepat berlangsung..tak sabar dah nak tengok mejlis kahwinnye pulak..sure meriah giler..

    1 comments:

    Cik Akma said...

    muke tunang dye ni cm dato K la. ahhaa