Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Wajah-Wajah Siti Ketika Konsert Penutup Tirai 2009

 • Tuesday, November 17, 2009
 • Isteri kepada Suami
 • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

  Sape yang tengok konsert Seribu Warna Dato' Siti di Stadium Malawati Shah Alam..aku tak tengok pun..tapi dapat tengok gambar-gambar wajah-wajah Siti ketika konsert pun cukuplah..Siti memang cantik..baik sebelum kahwin mahupun selepas..ditambah dengan budi pekerti die yang tip top tuh..lagi la bertambah-tambah cantik...(harap adiknya jugak akan menjadi seperti dia yer..)

  Antara kata-kata Siti ketika konsertnyer berlangsung:
  "Lagu ini disusun semula, khas untuk peminat yang mengalami kemurungan, kesedihan yang tidak dapat melihat persembahan Beyonce. Jangan risau, Siti ada di sini untuk menghiburkan anda semua." – selepas menyanyi lagu Ku Milikmu yang digubah semula oleh Aubrey Suwito.

  "Siti percaya, dalam hidup orang ada bermacam-macam warna yang dilalui. Sama juga dengan pekerja Hi-O. Pelbagai jalan dilalui sehingga bergelar jutawan,"

  "Peminat saya ramai yang melaram. Ada yang datang nak tengok saya dekat-dekat. Ada yang nak tengok mata dan hidung saya. Ada yang geram sampai cubit pipi saya. Kalau sekali sekala (cubit) tu OK. Tapi jangan tiap-tiap hari."

  "Sebagai artis, saya banyak mengembara dan berjumpa pelbagai jenis orang, kerjaya dan status berbeza. Tetapi saya tetap berbangga dapat berjumpa dengan peminat sendiri"

  "Kami sama-sama terjerat dalam percintaan.. opps, sorry B (baby, panggilan mesra untuk Datuk K) "- ketika mengumumkan nama Anuar Zain sebelum menanyikan lagu Lelaki Ini.

  "Kalau arwah ayah dengar lagu ini mesti dia nangis. Sebab hidup tak boleh bersendirian. Kita saling bantu-membantu dan memerlukan. Kepada peminat semua, terimalah Seindah Biasa." – mukadimah Siti bagi lagu Seindah Biasa.

  Hehe..ade lawak ade yang touching kan kata-kata Siti..tapi semua yang menonton memberi komen konsert Siti kali nih memang seronok and sempoi..

  Bangga Dato K dapat bini yang dikatakan sempurna pada mata orang ramai ini..

  Nak tengok lagi banyak gambar wajah-wajah Siti pada konsert nih? sila klik sini

  Semoga Dato Siti Nurhaliza akan sentiasa maju ke hadapan dalam industri yang diceburi ini..

  3 comments:

  Aidi-Safuan said...

  erk..pipi beliau cam kembang sket la.

  Mr. J @ pengerindu.com said...

  dia dah gemuk sikit.. biasaler tu. kawin2.

  smiley said...

  Aidi & Mr.J : eah...tuh maknenyer die bahagia..datuk k jaga betul2...hehe