Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Tyra Banks Malaysia Version Cucuk-Cuck

  • Tuesday, November 17, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Mesti tertanye-tanye kan bile baca title entry kali nih...ade ke orang malaysia cam Tyra Banks? sure semua nak tahu kan sape Tyra versi Malaysia?




    Ha....nih la die..Amber Chia..kenape aku kate die nih Tyra Banks version Malaysia?

    Sebab die nih pun ade program realiti show cam Tyra Banks tuh..Who want be on top...America's Next Top Model..ala-ala tv show tuhla Amber Chia buat..korang boleh tengok realiti show nih kat Astro Channel 711..start pertengahan Disember nih..

    Rezeki Amber makin mencurah-curah apabila kini beliau menjadi duta kepada produk Cellmedic..Cellmedic nih produk dari Korea Selatan..dan caranyer bukan la sapu krim ke sane sini atau makan minum..tapi produk nih adalah dengan mencucuk ke kulit..ter..cucuk..gune jarum tuh..hish..tak sakit ke ek...hish...

    Amber cakap produk nih bagus..kesan suntikan ini bukan saje dapat dilihat pada kulit tapi juga pada kecegasan badannya..ini kerana Amber yang sebelum ini telah menjalani pembedahan sering mengalami keletihan dan juga menyebabkan kulit die nampak tak bermaya..

    Tapi selepas mencucuk produk ini, kesan bukan sahaja dapat dilihat pada kulit wajah tetapi juga pada badannya yang semakin cergas..

    Agaknye ada unsur vitamin kot dalam produk nih..tuh yang Amber rasa cergas jer..haha..aku nih main hentam kromo je cakap..aku tak pasti ape unsur produk tersebut..

    Tapi bagi artis ke vip ke vvip ke..yang muslim tuh..sile lah buat pengesahan dan check dulu..adakah pemakaian produk ini dibenarkan dalam islam..kang kalo dah terlajak cucuk..ko nak koyak kan balik ke muke ko yang dah cantik tuh? sure tak nak kan...ha...sebelum buat..baik siasat dulu la yer..

    0 comments: