Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Sedih Bersebab

  • Wednesday, November 25, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    Sedih...sedih...sedihnyeeee..........kali nih aku tak mempunyai rezeki mendapatkannya.......





    Semua orang tengah citer nak tengok twilight esok...huhuhuhu...aku?? hurmmm...nampak gayanye terpakselah kuar duit sendiri kali nih...





    Haih..filem fav pulak tak dapat tengok premiere...aiyooooo....sedih wooo...teringin nak masuk contest die nih sebenarnye..aku semangat dah beli gigi taring palsu semua..cara-cara nak bergambar pun dah ade dalam kepale nak buat macam mana dah...

    Tapi, sekali esoknye..lepas beli gigi taring tuh..aku bukak twitter...waaaaaaaa....pemenang sudah pun dipilih wooooo....even kali nih hadiahnye hanyelah tiket tayangan perdana semata-mata...tapi aku tetap mahukannya...sebab ini citer yang telah aku nantikan...huhuhuhu...Nasib baik aku tak beli topeng serigala jadian tuh eah...kalo tak..lagi nagiiiiiiis aku woooo...

    Malam nih..sape yang bernasib baik..akan menonton tayangan perdana new moon..aku pulak akan membuat ulang tayang first episode die malam nih..

    huhuhu =((

    9 comments:

    Sarah Ezeeliya said...

    adeh!tak dapat ker..aku pon kene kuar duet sendirik lah nih nampak gayanya yer!!takper tade rexeki..mnyak lagik citer lain ok..cube lain kali..haha

    Cik Akma said...

    hehehe. x sbr nk tgk cte nihh!!! :D

    smiley said...

    Sarah : Huhuhu..itulah pasl..nampak gayenyer macam itulah...HUHU =((

    smiley said...

    Cik Akma : yer..memang tak sabar..jantung nih asyik berdegup kencang je bile tgk trailer die...

    Mr. J @ pengerindu.com said...

    jgn sedih2 , nanti cepat tua. Mr J dah tgk movie ni. tapi cetak rompak. huahuhruhuahuerrrr .

    www.pengeRindu.com

    smiley said...

    Mr J : ha???? cetak rompak dh kuar ke???

    Mr. J @ pengerindu.com said...

    dah, kek seromban.. hihiih..

    smiley said...

    Mr J : ye ke??? ala...nk try cri jugaklah kat muar...best tak??

    Nana D. said...

    edward cullen ensem <3