Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Saya Anak Ikan

  • Thursday, November 12, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Ikan Oh Ikan...kenape la ko cantik sangat....rase tenang sangat biler dapat tengok ko berenang-renang....macam bahagia je kehidupan ko yer ikan...


    Ikan Oh Ikan...ko happy tak dengan kehidupan ko sebagai ikan? Tengok ko macam tak de masalah je...berenang ke sana..berenang ke sini...


    Ikan Oh Ikan...No wonder la kenapa ayahanda suke membela korang..dengan hanya tengok gelagat korang berenang...terasa lapang sikit dada...


    Ikan Oh Ikan...patutlah bila hari minggu..ayahanda bangun-bangun tidur mesti jengah korang kat akuarium dulu...nak beri makan pun ada time die..ayahanda cukup marah kalo bagi makan terlalu banyak dan tidak mengikut waktu..kerana ikan boleh mati kalo terlebih kenyang..

    Layanan yang diberikan oleh ayahanda kepada ikan-ikannye..cukup sempurna..

    0 comments: