Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

{Review} Primiere Screen of Ninja Assassin..

  • Wednesday, November 25, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    First word yang aku kuarkan untuk citer ini adalah BEST...second word pun BEST..dan seterusnya juga adalah BEST..so bile combine semua jawapan aku untuk filem ini adalah SUPER SUPER BEST!!!!





    Seperti biasa, geng kaki wayang kami..dari kiri, Putri..Kak Mun..dan Sarah yang mana ini semua juga kaki blogging..dan ini juga bermakna kami mendapat tiket untuk tayangan perdana ini dari sape lagi kalo bukan NUFFNANG...yeay!!! ARigato kepada itu Nuffnang kerana memberi kami peluang ini...dah lah dapat tengok free..primiere screen pulak tuh..











    Sangat ramai yer blogger-blogger yang dapat peluang menonton tayangan filem ini..tiket die yang sangat unik...yerla kata tayangan perdana mestilah lain dari yang lain kan..tiket die ala-ala poskad..lagi kitorang dapat lencana..lencana I LOVE NUFFNANG...



    Nih yang kitorang dapat..



    Ha...nih kak Mun..seorang yang sangat kreatif bergambar..ohh ye..die juga merupakan photographer yer..so sesape yang memerlukan khidmat photograhpher, sila contact kak Mun..servis die cukup hebat..sure anda puas hati



    Ini si Putri nih dah kenape..ohh ye lupe..time nih die sedang menjadi si Bahan..hehe..sorry Put..jangan marah yer..ko kan comel semacam...tak mao marah-marah tak mao..hehehe



    Citer yang amat puas hati..........aku kasi 10 bintang dari 10...hurmm..

    Meh aku review sikit..kasi korang intro pasal filem nih..Citer nih pasal satu suku kaum nih yang kejenye culik bebudak ramai-ramai untuk di ajar menjadi Ninja..tak kira laki ke perempuan..semua die angkut untuk jadi ninja yer..pergh...cara die trained budak memang kenyit-kenyit mata aku tengok eah..milu sangat tengokkan...nak tahu ape yang milu..sile lah tonton..si ketua suku kaum nih berkenan pada Rain..kire prestasi Rain sepanjang die dalam latihan ninja nih sentiasa naik dan bagus la..lepastuh die amik Rain nih jadi anak die..dan die niat untuk jadikan Rain sebagai ketua gantikan die nanti..tapi lama-lama Rain dah tak de hati nak jadi Ninja seperti yang diaturkan oleh suku kaum tersebut..kenape die takde hati..pergilah tengok..itu yang buat die seperti pelarian..melarikan diri dari kaum sendiri yang sangat kejam..hurmm..tuh jelah...nak tahu selebihnye..pg tengok sane...yang pasti memang korang akan puas hati..okie...

    9 comments:

    lily lotus said...

    kesimpulannya memang best :D

    DRosmieyatie said...

    teruja..teruja!!!
    mlm ni nk p tgk christmas carol dgn kwn2...best ker eh?? huhuhu..

    smiley said...

    kak lily : yer...super best kak...filem wajib tonton!!

    DRosmieyatie : ohh citer tuh juga seronok...tengok yg ade 3d..lagi terase keseronokannya..

    DRosmieyatie said...

    sy kuciwa sbb sna sini penuh...udh ler ipoh ni xbyk cinema...sedey2...ad pun tpksa dok dpn...3d?? nt i nk dok kl ar..hahaha...

    . d [ i ] y [ a ] . said...

    SOP !!!
    sop sop sop .. windu !!!

    smiley said...

    DRosmieyatie : ohh yeke...sorry2...sy tak tau awk duk ipoh...takpe..movie tayangkan lama..memule mmg ramai org..lps tuh 2 3 ari pastuh dah kurg rsnye..hehe

    smiley said...

    Diya : Hehehehe...yer arr...lame tak dengar citer ko..

    DRosmieyatie said...

    hahahaha..betul2...tp 2012 pn smpai hr ni sit penuh..huhu...kuciwa nk kuar tgk wyg ramai2...celebrate hr t'akhir praktikal...huhu...

    btw, nk ckp..putri tu kan muka dia mcm muka kwn sy budak manjung...hehehe...sj jer...keh3...

    i've replied ur comm...ehe..thanks ya!!

    smiley said...

    DRosmieyatie : Ohh yeke...eah...kala dvd cetak rompak 2012 dah kuar la..arituh sy ngan member makan kat warung..diorang bukak citer tuh..hehe..tapi tak puas la tgk dvd..ape2 pun terpulang..awk nk tgk mane kat wayang atau dvd.. ^_^

    thx for comment ^_^